reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Gratulacje, przed terminem to moga byc takie jasne ;)

strasznie mi przykro :( tule mocno!

trzymam kciuki za Ciebie i Kropeczke, oby to byla powtorka z ryzrywki :*
daj nam koniecznie znac!

ja dzisiaj zaczelam ogarniac mieszkanie i kombinowac jak ulokowac Maluszka ( lub dwa :) ciagle mam nadzieje na blizniaki ;)) ogarnelam dwie szafy, pokoj chlopakow i jestem wykonczona! a musze okna troche odswiezyc, pajeczyny odkurzyc, juz nie moge sie doczekac by sie dowiedziec ile sie zagniezdzilo! a najchetniej to juz chcialabym, poznac plec :)
Macie jakies przeczucia? ja czuje, ze bedzie chlopiec, jeden ;) przekonamy sie w piatek jak to z nami jest ;)
a jak z imionami? macie wybrane? bedziecie wybierac po narodzinach?

U mnie piersi sie nie powiekszyly, nie bola, tylko sa jakby pelniejsze. za to brzuszek mam juz dosc duzy, i nie da sie go wciagnac ;)

Ja też już w głowie mam milion myśli jak urządzę pokoik dla maleństwa [emoji3059]
Jak będzie dziewczynka to będzie Zosia, to imię mam już wybrane od jakiś 4 lat [emoji16] a jak chłopiec to chyba Marcel- mężowi się na początku się nie podobało to imię, ale juz się przyzwyczaił [emoji16]

A co do jedzenia to właśnie mam mega apetyt [emoji50] i często odczuwam głód jeśli przez dłuższy czas nic nie zjem [emoji16]

@Sysiq trzymam kciuki za wizytę [emoji8][emoji110]

reklama

daj nam koniecznie znac!

ja dzisiaj zaczelam ogarniac mieszkanie i kombinowac jak ulokowac Maluszka ( lub dwa :) ciagle mam nadzieje na blizniaki ;)) ogarnelam dwie szafy, pokoj chlopakow i jestem wykonczona! a musze okna troche odswiezyc, pajeczyny odkurzyc, juz nie moge sie doczekac by sie dowiedziec ile sie zagniezdzilo! a najchetniej to juz chcialabym, poznac plec :)
Macie jakies przeczucia? ja czuje, ze bedzie chlopiec, jeden ;) przekonamy sie w piatek jak to z nami jest ;)

U mnie piersi sie nie powiekszyly, nie bola, tylko sa jakby pelniejsze. za to brzuszek mam juz dosc duzy, i nie da sie go wciagnac ;)

Ja mam w domu już prawie 5 letnia Alicję i to ona głównie wybiera już imiona dla dzidzi, także my z mężem pewnie będziemy mieć mało do powiedzenia :p :D Ale to nasza taka lista z której już pomału wybieramy
Hania
Tosia
Pola
Jaśmina

Leon
Tymon

Ale raczej będzie Tymek lub Tosia :D

daj nam koniecznie znac!

Mam przeczucie na dziewczynkę. Nadia lub Klara. Chłopca nie biorę pod uwagę na razie, zobaczymy co wyjdzie za jakiś czas [emoji846]

Kilka dni temu zawieźliśmy córkę na półkolonie konne, w jej grupie były 3 Amelki, 3 Wiktorie i chyba 3 Zuzie właśnie, jeszcze jakieś imiona się powtarzały, ale już nie pamiętam jakie. Podobają mi się imiona Zuzia, Zosia i jeszcze kilka, ale właśnie wszystkie z tych bardzo obecnie popularnych, więc jednak myślimy dalej.

Na razie na tapecie są Mirka, Halinka, Danka, Emilka i Irka (Irena), a dla chłopaków Staś, Wojtek, Marek.

IMG_6072.JPG

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)

Zobacz załącznik 1011010

Boze, jaka ulga, cudownie ♥
Niech teraz zdrowo rośnie i nie straszy rodziców więcej ♥

Zobacz załącznik 1011010

[GROUP=][/GROUP]

Super!!! :D mam nadzieję ze tym stresem wyrobilas już swoją normę na tę ciążę i teraz już z górki będzie :)

reklama
Zobacz załącznik 1011010

Hurraa! Ale się cieszę!!! Oby już nie było więcej takich przygód. Gratuluję :)

Do góry