reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Ale super!!! Czułam, że będzie wszystko dobrze :) Mega się cieszę :* Czyli który to tydzień? :) Kiedy następna wizyta? Pójdziesz jeszcze utrzeć nosa pierwszemu lekarzowi? :D

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy w aptece kupię coś “dobrego“, na mdłości w ciąży? Coś co pomoże... Ledwo zjadłam kawałek bulki znów boli mnie żołądek uczucie jakby z głodu i odruch wymiotny. Wykończe się.....:oo2: Pamiętam że w pierwszej ciąży przy tych moich okropnych wymiotach w aptece zamawiali mi jakieś tabletki ale jakoś nie bardzo wtedy pomagały. To było 5 lat temu...
Slyszalam o tabletkach, ktore maja duza zawartosc imbiru. Mozesz rowniez kupic sam imbir, tylko pamietaj, zeby dobrze go wycisnac/pokroic przed zalaniem woda.
Jest tez cos takiego jak opaska uciskowa dla ciezarnych, ktora podobno lagodzi objawy nudnosci.
Mi z kolei pomaga wypicie barszczu czerwonego z torebki ;)

Zobacz załącznik 1011010

Cudownie! [emoji3590] Cieszę się razem z Tobą [emoji3059]
A tamtego lekarza bym po prostu powiesiła [emoji35]

Dziewczyny ufff wiecie jak super wyluzować po wczorajszym [emoji85][emoji173]️

Beta z dzisiaj 2000 :-) I pamiętajcie wcale nie musi być widać pęcherzyka przy becie 1000-1500 często jest to 2000-2500 :-)

I tak pasowałoby rzucić tym skierowaniem temu pierwszemu lekarzowi! :O ale już wykorzystał moja sile na maxa.

Nie ważne, było minęło! A co najważniejsze chyba ten segregator przyniósł mi szczęście bo dzisiaj przyszedł do mnie od mamy ginekolog :-)

Takie krople dała mi Pani w aptece na mdłości. Stosowała któraś z was?

Załączniki

• 15660444762804009861708580043834.jpg
    15660444762804009861708580043834.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 64
Zobacz załącznik 1011010

Wspaniale, bardzo się cieszę!! :)

reklama
Do góry