nnat.
Fanka BB :)
Hej, gratulacje! Piękne kreski. Trzymam kciuki żeby tym razem było ok [emoji4] mamy podobny termin [emoji16] kiedy idziesz potwierdzić do lekarza?
Hej [emoji8]
Ochh, te piękne kreski to w tych owulacyjnych niestety... [emoji12]
Nie dziękuję na razie za kciuki [emoji8] podziękuję jak będzie coś więcej wiadomo.. [emoji6]
Umówiłam się na 29 sierpnia, ale chyba przełożeń wizytę na 2 września. Niczego już 3 dni nie zmienia, a może będzie coś więcej widać, a może porozmawiam z lekarzem to i zwolnienie wezmę od początku miesiąca...
Chociaż nie powiem.. Korci mnie żeby pobiec do lekarza JUŻ [emoji16]
A Ty kiedy na wizytę??
Hej [emoji846] Witaj wśród kwietniówek i gratuluję. Nawet najmniejsza kreseczka oznacza ciążę [emoji3526] Nie bój się. To że jedna ciąża stracona nie oznacza, że druga też taka będzie. Najważniejsze to nie czytać bzdur w jakiś artykułach na internetach i nie diagnozować się na Google. Spokój to 99% sukcesu - tak mi powiedziała kiedyś pielęgniarka w szpitalu gdy zaczęłam bzikować. Powodzenia [emoji6]
[emoji8]
Wszystko wiem, niby wszystko wiem a jednak człowiek się zamartwia... [emoji6] Staram się nic nie czytać i zachować stoicki spokój. Chociaż w pracy jest momentami ciężko [emoji12]
Wybacz, ale na razie nie dziękuję, podziękuję jak wszystko pójdzie dobrze [emoji3590]
Mam nadzieję, że będzie mi dane zostać z Wami do samego końca [emoji3590]