reklama
Blizniakisanok
Fanka BB :)
Wybaczcie błędy piszę w bieguU mnie wie cała rodzina i wszyscy współpracownicy nie umiem takiej wiedzy utrzymać dla siebie pozatym i tak odrazu by się domyślili
Co do ilości ciąż i dziec.
To moja 4 ciąża. 2 stracone z trzeciej 5-cio letnie bliźniaki. Chłopaki cieszą się na wieść o rodzeństwu.
ladyjane95
U mnie druga ciąża, pierwsza stracona. Za pierwszym razem powiedzieliśmy około 10 tygodnia, a dwa tygodnie było już po wszystkim. Przed najbliższą rodzina pewnie nie uda mi się tego ukryć za długo, bo już zaczynam się bardzo kiepsko czuć, mimo że o ciąży wiem dopiero od wczoraj.
blue_ivy
To moja pierwsza ciąża. Wie tylko mój narzeczony i jedna, zaufana kumpela z pracy. Nie chce mówić za szybko ale z drugiej strony najchętniej powiedziałbym już każdemu Nie chce zapeszać. Marzę o tym, żeby wszystko działo się jak należy i dzidzia była zdrowa. Czy jak moja mama kilka razy poroniła to zwiększa to tez moje szanse na poronienie?
ladyjane95
Nie wydaje mi się, żeby skłonność do poronien była dziedziczna,aczkolwiek moja mama poronila i ja również, ale myślę że to jest kwestia przypadku tylko i wyłącznie.To moja pierwsza ciąża. Wie tylko mój narzeczony i jedna, zaufana kumpela z pracy. Nie chce mówić za szybko ale z drugiej strony najchętniej powiedziałbym już każdemu Nie chce zapeszać. Marzę o tym, żeby wszystko działo się jak należy i dzidzia była zdrowa. Czy jak moja mama kilka razy poroniła to zwiększa to tez moje szanse na poronienie?
Ja czekam do prenatalnych bo pierwsza ciąże straciłam w 10 tyg. I to tak strasznie przeżyłam że nie wyobrażam teraz sobie wszystkich o tym informować lub pytań jak tam fasolka... wie oczywiście moja mama bo to moja najlepsza przyjaciółka ale tak nikomu nie mówimy... co do powiedzenia córce to myślę że jeszcze nie zrozumie, może jak brzuch urośnie to będzie miała ponad rok to zacznę jej tłumaczyćA kiedy dziewczyny planujecie powiedzieć rodzinie o ciąży? Po pierwszej wizycie czy czekacie na bezpieczne 12 tygodni? U nas w rodzinie w czerwcu było wesele, na którym młoda para się wszystkim pochwaliła wczesną ciążą i niestety 5 dni później dziewczyna poroniła. My pewnie powiemy pod koniec września.
reklama
Jak dla mnie pozytywny gratulacjeZobacz załącznik 1007089Zobacz załącznik 1007090
Nie mogłam wytrzymać i zrobiłam drugi teraz.
Dwa już chyba się nie mylą? [emoji85]
Z rana lecę na betę!! [emoji846]