joszka
Fanka BB :)
Gratuluję [emoji3]Zobacz załącznik 1007089Zobacz załącznik 1007090
Nie mogłam wytrzymać i zrobiłam drugi teraz.
Dwa już chyba się nie mylą? [emoji85]
Z rana lecę na betę!! [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję [emoji3]Zobacz załącznik 1007089Zobacz załącznik 1007090
GratulujęZobacz załącznik 1007089Zobacz załącznik 1007090
Moja mama mimo dwóch poronień trzy razy doniosiła ciąże wiec chyba jednak rozrachunek wychodzi na plus@blue_ivy jak mówię lekarzowi, że już poroniłam, to mi odpowiada, że każda ciąża jest inna i to, że poroniłam nie oznacza, że jestem podatna. Tak się poprostu czasem dzieje. Nie nakręcaj się i myśl pozytywnie.
Trzymam kciuki daj znać.Moja mama mimo dwóch poronień trzy razy doniosiła ciąże wiec chyba jednak rozrachunek wychodzi na plus
Dzisiaj pierwsza wizyta u gina... niby ameryki mi tam nie odkryje, ale to ekscytujące iść tam po raz pierwszy ze sprawą inną niż zwykła kontrola
Będzie dobrze!Moja mama mimo dwóch poronień trzy razy doniosiła ciąże wiec chyba jednak rozrachunek wychodzi na plus
Dzisiaj pierwsza wizyta u gina... niby ameryki mi tam nie odkryje, ale to ekscytujące iść tam po raz pierwszy ze sprawą inną niż zwykła kontrola
Gratulacje!!Zobacz załącznik 1007089Zobacz załącznik 1007090
Moj 2.5 letni synek stwierdzil, ze on tez ma dzidzie w brzuchu, wiec chyba nie za bardzo zrozumial o co chodziA ja mam pytanie czy to wasza pierwsza ciąża, czy macie już dzieci? Jeśli macie to kiedy poinformujecie, że będą miały rodzeństwo?
Ja mam syna 6-letniego. Urodziłam go w 25tc, przez co bardzo się boję jak teraz przebiegnie ciąża.
Już wie, że może będzie miał brata lub siostre i w sumie przyzwyczaił się do tej myśli. Na początku nie chciał, a teraz "wyraził zgode"