reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

U nas maleństwo będzie pierwszym wnukiem u dziadków z obu stron. Co do moich rodziców wątpliwości nie mam, ze będzie dla nich całym światem. [emoji7]
Z teściami nie wiem, nie mamy najlepszych kontaktów. Może jak dziecko się pojawi to przemyślą sobie parę spraw i będzie to inaczej wyglądać. Chociaż i tak młodszy brat mojego męża jest tym "lepszym" cokolwiek dobrego, czy złego by nie zrobił. [emoji849] Ale oni dzieci nie mają, nawet ślubu nie planują, więc na razie będzie bez konkurencji [emoji23]

Ogólnie to wisi mi to wszystko, chciałbym tylko żeby wnuka dobrze traktowali i nie wtrącali się do wychowania i zasad panujących w naszym domu. [emoji4]

reklama
Ja już jestem po wizycie i wszystko jest dobrze maleństwo ma 10 mm i słyszałam bijące serduszko [emoji3590] Bardzo mi ulżyło i strasznie się cieszę mam nadzieje ze wszystko dobrze się skończy :) następna wizyta 26.08
Cudowna wiadomość [emoji3590] który tydzień z usg? Masz zdjęcie? [emoji6]

IMG_5993.JPG

Ufff dziewczyny [emoji173]️[emoji173]️
Dwa dni temu miałam 50 [emoji173]️[emoji173]️

A progesteron okey??

reklama
Do góry