reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Moja kuzynka jak zaszła w ciążę od razu na starcie dostała zwolnienie a ma nadczynność tarczycy, ale ona ma tak że miała w sobie dwoje dzieci i to jedno na wczesnym etapie obumarło. Drugi rodzi się na początku grudnia. Nie wiem od czego to zależne. Musisz jakoś po prostu przetrwać te 3 tygodnie i nie wkręcać sobie czarnych scenariuszy. Jak leżałam w szpitalu z 1 ciążą to zaczęłam tak świrować, że aż przyszła do mnie pielęgniarka i dała mi do wiwatu. Nawet chciała mi komórkę zabrać żebym nie czytała bzdur na internetach. Podkreśliła, że ona niedługo do mnie zajrzy i sprawdzi czy śpię ( noc była) a na koniec dodała, że spokój to 99% sukcesu :-) może czas zastosować tą zasadę?
Ja właśnie mam to samo, że zaczynam już powoli świrować i do 19 sierpnia to chyba całkiem mi odwali, ale myślę że dla kobiet po stracie to jest normalne.. :|

w4sqyx8dt8rb5549.png

reklama
Ja właśnie mam to samo, że zaczynam już powoli świrować i do 19 sierpnia to chyba całkiem mi odwali, ale myślę że dla kobiet po stracie to jest normalne.. :|

w4sqyx8dt8rb5549.png
Życzę upragnionego serduszka. Ja mam na 20go i mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję. Pójdę w poniedziałek i środę na betę już dla świętego spokoju a obiecałam, że więcej jej nie zrobię. Miałam przykrą przygodę z 1 ciążą zakończoną porażką. Bardzo niski przyrost bety w Sylwestra i już wiedziałam, że początek roku będzie okrutny i taki też był.

Życzę upragnionego serduszka. Ja mam na 20go i mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję. Pójdę w poniedziałek i środę na betę już dla świętego spokoju a obiecałam, że więcej jej nie zrobię. Miałam przykrą przygodę z 1 ciążą zakończoną porażką. Bardzo niski przyrost bety w Sylwestra i już wiedziałam, że początek roku będzie okrutny i taki też był.
Ja 19-go, jeśli wszystko będzie dobrze, TK będę miała najpiękniejszy prezent urodzinowy.

I tego Ci życzę :-) Czyżbyś miała urodziny 19go jak ja? Planowałam też mieć na 19go USG by zrobić sobie prezent ale jak na złe lekarza tego dnia nie ma dlatego dzień później będzie.
21-go, ale mam już takie ciężkie schizy.. Zwłaszcza, że w ogóle w tym cyklu się nie spodziewałam, bo owulacja mi się przesunela chyba, akurat się przeprowadzalismy i w sobotę było spoko alko, a w poniedziałek zrobiłam test z ciekawości, bo okres miałam zawsze jak w zegarku. Stąd też strach..

reklama
Moja kuzynka jak zaszła w ciążę od razu na starcie dostała zwolnienie a ma nadczynność tarczycy, ale ona ma tak że miała w sobie dwoje dzieci i to jedno na wczesnym etapie obumarło. Drugi rodzi się na początku grudnia. Nie wiem od czego to zależne. Musisz jakoś po prostu przetrwać te 3 tygodnie i nie wkręcać sobie czarnych scenariuszy. Jak leżałam w szpitalu z 1 ciążą to zaczęłam tak świrować, że aż przyszła do mnie pielęgniarka i dała mi do wiwatu. Nawet chciała mi komórkę zabrać żebym nie czytała bzdur na internetach. Podkreśliła, że ona niedługo do mnie zajrzy i sprawdzi czy śpię ( noc była) a na koniec dodała, że spokój to 99% sukcesu :-) może czas zastosować tą zasadę?
Oj wiem że by się to przydało zastosować i staram się jak mogę :(

Do góry