reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Moja kuzynka jak zaszła w ciążę od razu na starcie dostała zwolnienie a ma nadczynność tarczycy, ale ona ma tak że miała w sobie dwoje dzieci i to jedno na wczesnym etapie obumarło. Drugi rodzi się na początku grudnia. Nie wiem od czego to zależne. Musisz jakoś po prostu przetrwać te 3 tygodnie i nie wkręcać sobie czarnych scenariuszy. Jak leżałam w szpitalu z 1 ciążą to zaczęłam tak świrować, że aż przyszła do mnie pielęgniarka i dała mi do wiwatu. Nawet chciała mi komórkę zabrać żebym nie czytała bzdur na internetach. Podkreśliła, że ona niedługo do mnie zajrzy i sprawdzi czy śpię ( noc była) a na koniec dodała, że spokój to 99% sukcesu :-) może czas zastosować tą zasadę?
Ja właśnie mam to samo, że zaczynam już powoli świrować i do 19 sierpnia to chyba całkiem mi odwali, ale myślę że dla kobiet po stracie to jest normalne.. :|

w4sqyx8dt8rb5549.png

reklama
Ja właśnie mam to samo, że zaczynam już powoli świrować i do 19 sierpnia to chyba całkiem mi odwali, ale myślę że dla kobiet po stracie to jest normalne.. :|

w4sqyx8dt8rb5549.png
Życzę upragnionego serduszka. Ja mam na 20go i mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję. Pójdę w poniedziałek i środę na betę już dla świętego spokoju a obiecałam, że więcej jej nie zrobię. Miałam przykrą przygodę z 1 ciążą zakończoną porażką. Bardzo niski przyrost bety w Sylwestra i już wiedziałam, że początek roku będzie okrutny i taki też był.

Życzę upragnionego serduszka. Ja mam na 20go i mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję. Pójdę w poniedziałek i środę na betę już dla świętego spokoju a obiecałam, że więcej jej nie zrobię. Miałam przykrą przygodę z 1 ciążą zakończoną porażką. Bardzo niski przyrost bety w Sylwestra i już wiedziałam, że początek roku będzie okrutny i taki też był.
Ja 19-go, jeśli wszystko będzie dobrze, TK będę miała najpiękniejszy prezent urodzinowy.

I tego Ci życzę :-) Czyżbyś miała urodziny 19go jak ja? Planowałam też mieć na 19go USG by zrobić sobie prezent ale jak na złe lekarza tego dnia nie ma dlatego dzień później będzie.
21-go, ale mam już takie ciężkie schizy.. Zwłaszcza, że w ogóle w tym cyklu się nie spodziewałam, bo owulacja mi się przesunela chyba, akurat się przeprowadzalismy i w sobotę było spoko alko, a w poniedziałek zrobiłam test z ciekawości, bo okres miałam zawsze jak w zegarku. Stąd też strach..

reklama
Moja kuzynka jak zaszła w ciążę od razu na starcie dostała zwolnienie a ma nadczynność tarczycy, ale ona ma tak że miała w sobie dwoje dzieci i to jedno na wczesnym etapie obumarło. Drugi rodzi się na początku grudnia. Nie wiem od czego to zależne. Musisz jakoś po prostu przetrwać te 3 tygodnie i nie wkręcać sobie czarnych scenariuszy. Jak leżałam w szpitalu z 1 ciążą to zaczęłam tak świrować, że aż przyszła do mnie pielęgniarka i dała mi do wiwatu. Nawet chciała mi komórkę zabrać żebym nie czytała bzdur na internetach. Podkreśliła, że ona niedługo do mnie zajrzy i sprawdzi czy śpię ( noc była) a na koniec dodała, że spokój to 99% sukcesu :-) może czas zastosować tą zasadę?
Oj wiem że by się to przydało zastosować i staram się jak mogę :(

Do góry