reklama
Dżasta92
Fanka BB :)
Gratulacje. W którym dniu cyklu robiłaś Betę ? Ja dzień przed @ miałam tylko 25...mój dzisiejszy wynik poszłam do laboratorium szybciej i już był przy okazji sprawdziłam też kwas foliowy i okazało się, że mam go za dużo.. powinnam go na chwilę teraz odstawić? wizytę u ginekologa mam dopiero 9 września.
Dżasta92
Gratulacje moja to tylko 25Wczesna. Powtórz za 2 dni żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. Gratuluję
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Raczej nie, jest na pewno krwawienie, zobaczymy jak wynik bety
I jak beta??
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Gratulacje moja to tylko 25
Chyba za wcześnie rzuciłyśmy się na betę [emoji23]
ale spokojnie, powtórzę w poniedziałek, a Ty?
Dżasta92
No ja pojechałam bo widziałam bladziocha na teście który zawsze mi wyczuwa najmniejsza nawet Betę. A tym bardziej że chcialam wiedzieć przed wizytą u endoChyba za wcześnie rzuciłyśmy się na betę [emoji23]
Dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza, lekarz powiedział ze nie wyklucza ciąży, ale ze jeszcze nic nie widzi, nie wiem co myśleć ? Któraś z was tez usłyszała coś takiego od lekarza i później okazało się wszystko ok ? Mam przyjść za dwa tygodnie i wtedy się okaże...
Ostatnia miesiączka 5 lipca , cykle 28 dni, regularne jak w zegarku
Niedoczynna93
Dlatego ja idę do lekarza dopiero 20 sierpnia :-) Bo jest za wcześnie. Po co się stresować. Też ostatni okres miałam 5 lipca i cykle zwykle 28 dniDziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza, lekarz powiedział ze nie wyklucza ciąży, ale ze jeszcze nic nie widzi, nie wiem co myśleć ? Któraś z was tez usłyszała coś takiego od lekarza i później okazało się wszystko ok ? Mam przyjść za dwa tygodnie i wtedy się okaże...
reklama
Dżasta92
Ja chyba też powtórzę w poniedziałekChyba za wcześnie rzuciłyśmy się na betę [emoji23]