reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
mój dzisiejszy wynik :) poszłam do laboratorium szybciej i już był :) przy okazji sprawdziłam też kwas foliowy i okazało się, że mam go za dużo.. powinnam go na chwilę teraz odstawić? wizytę u ginekologa mam dopiero 9 września.
Gratulacje. W którym dniu cyklu robiłaś Betę ? Ja dzień przed @ miałam tylko 25...

Ale chyba rośnie bo dzisiejszy test dużo ciemniejszy niż poprzednie :)

Załączniki

• IMG_20190809_170834.jpg
    IMG_20190809_170834.jpg
    578,1 KB · Wyświetleń: 103
Dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza, lekarz powiedział ze nie wyklucza ciąży, ale ze jeszcze nic nie widzi, nie wiem co myśleć ? Któraś z was tez usłyszała coś takiego od lekarza i później okazało się wszystko ok ? Mam przyjść za dwa tygodnie i wtedy się okaże...
Ostatnia miesiączka 5 lipca , cykle 28 dni, regularne jak w zegarku ;)

Dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza, lekarz powiedział ze nie wyklucza ciąży, ale ze jeszcze nic nie widzi, nie wiem co myśleć ? Któraś z was tez usłyszała coś takiego od lekarza i później okazało się wszystko ok ? Mam przyjść za dwa tygodnie i wtedy się okaże...
Ostatnia miesiączka 5 lipca , cykle 28 dni, regularne jak w zegarku ;)
Dlatego ja idę do lekarza dopiero 20 sierpnia :-) Bo jest za wcześnie. Po co się stresować. Też ostatni okres miałam 5 lipca i cykle zwykle 28 dni ☺️

reklama
Do góry