reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
mój dzisiejszy wynik :) poszłam do laboratorium szybciej i już był :) przy okazji sprawdziłam też kwas foliowy i okazało się, że mam go za dużo.. powinnam go na chwilę teraz odstawić? wizytę u ginekologa mam dopiero 9 września.
Gratulacje. W którym dniu cyklu robiłaś Betę ? Ja dzień przed @ miałam tylko 25...

Ale chyba rośnie bo dzisiejszy test dużo ciemniejszy niż poprzednie :)

Załączniki

• IMG_20190809_170834.jpg
    IMG_20190809_170834.jpg
    578,1 KB · Wyświetleń: 108
Dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza, lekarz powiedział ze nie wyklucza ciąży, ale ze jeszcze nic nie widzi, nie wiem co myśleć ? Któraś z was tez usłyszała coś takiego od lekarza i później okazało się wszystko ok ? Mam przyjść za dwa tygodnie i wtedy się okaże...
Ostatnia miesiączka 5 lipca , cykle 28 dni, regularne jak w zegarku ;)

Dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza, lekarz powiedział ze nie wyklucza ciąży, ale ze jeszcze nic nie widzi, nie wiem co myśleć ? Któraś z was tez usłyszała coś takiego od lekarza i później okazało się wszystko ok ? Mam przyjść za dwa tygodnie i wtedy się okaże...
Ostatnia miesiączka 5 lipca , cykle 28 dni, regularne jak w zegarku ;)
Dlatego ja idę do lekarza dopiero 20 sierpnia :-) Bo jest za wcześnie. Po co się stresować. Też ostatni okres miałam 5 lipca i cykle zwykle 28 dni ☺️

reklama
Do góry