reklama
aszcz
Fanka BB :)
W takim razie trzymamy kciuki!Kochane zrobiłam dziś test i być może dołączę do Waszego grona. Na razie jest chyba bardzo blada kreseczka, zrobiony z siusiu po południowego dziś 30 dc 1 dzień spóźnienia miesiączki Zobacz załącznik 1007849
K
Katerinka80
Gość
Kurczę ja zawsze trzy cztery kawki,a teraz nawet jednej dopić nie mogeOd kawy też mnie odrzucilo
Współczuję... kiedyś ten ból się zmniejszy! Trzymaj się ciepło!Pierwotna diagnoza... ciąża o nieznanej lokalizacji. Wczoraj miałam pierwsza wizyte, rano wszystko było ok, lekki stresik. Doktor potwierdził wczesną ciążę, ale zaniepokoilo go lekkie krwawienie i przekrwienie szyjki. Dostałam duphaston (Nie zdążyłam kupić) w drodze na usg dostałam silniejszego krwawienia. Później szpital, kolejne usg, brak maleństwa w macicy, niewidoczny jeden jajnik, podejrzenie że zagniezdzil się w jajniku lub w bliznie po cc. Zostalam, krwawilam nadal,kolejne usg, spadła beta... wstępna diagnoza wczesne poronienie lub ciąża biochemiczna z zaleceniem powtórzenia bety. To moja historia... mocno oplakana, mam świadomość że mojego wyczekanego Maleństwa już nie ma...
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Kochane zrobiłam dziś test i być może dołączę do Waszego grona. Na razie jest chyba bardzo blada kreseczka, zrobiony z siusiu po południowego dziś 30 dc 1 dzień spóźnienia miesiączki Zobacz załącznik 1007849
Tez mam takie kreseczki, mam nadzieje ze szybko będą ciemniejsze
A w którym tygodniu jesteś Kochana?Tez mam takie kreseczki, mam nadzieje ze szybko będą ciemniejsze
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
A w którym tygodniu jesteś Kochana?
Najprawdopodobniej 5 tydzień, tylko ja mam długie cykle 38-40 dniowe
A kiedy idziesz,do lekarza? Bo ja się zastanawiam na kiedy się umówićNajprawdopodobniej 5 tydzień, tylko ja mam długie cykle 38-40 dniowe
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
A kiedy idziesz,do lekarza? Bo ja się zastanawiam na kiedy się umówić
Ja za tydzień by sprawdzić czy wszystko jest tam gdzie powinno, a pozniej pojde na serduszkowe jak oczywiście będzie mi to dane.
reklama
Pewnie, że będzie. Ja umówiłam się na 26 sierpnia i zastanawiam się czy nie za późno czy jednak próbować szybciej.Ja za tydzień by sprawdzić czy wszystko jest tam gdzie powinno, a pozniej pojde na serduszkowe jak oczywiście będzie mi to dane.