reklama
monika89bdg
Fanka BB :)
Czy we wizytach prywatnych towarzyszą wam mężowie? Wchodzą z wami na całą wizytę czy tylko badanie USG
Integral
Ja też za zamkniętymGratuluje dziewczynki usg!! Piękne dzidziusie [emoji178]
Jestem za zamknięciem bo czytałam gdzieś na innym forum, ze lepiej się do nas nie zapisywać bo tutaj zła atmosfera bo dużo strat [emoji85]
Blizniakisanok
Czy we wizytach prywatnych towarzyszą wam mężowie? Wchodzą z wami na całą wizytę czy tylko badanie USG
Zawsze chodzi na całą wizytę. Przecież nieraz musiał zaglądnąć do środka, dziecko samo się nie zrobiło
Jakoś nie mam z tym problemu
Niedoczynna93
Mój facet nie wchodzi póki dopochwowo bada, za miesiąc będzie mógł już wejść.Czy we wizytach prywatnych towarzyszą wam mężowie? Wchodzą z wami na całą wizytę czy tylko badanie USG
Mój ostatnio czekał w poczekalni. Jak będzie już usg przez brzuch to będę go brała ze sobą [emoji6]Czy we wizytach prywatnych towarzyszą wam mężowie? Wchodzą z wami na całą wizytę czy tylko badanie USG
ladyjane95
Jestem za zamknięciem wątku! Tak czytam o tych badaniach na rozyczke i właśnie sobie uświadomiłam, że ani w poprzedniej ani w tej ciąży lekarz mi ich nie zlecił.
aszcz
Wczoraj byłam na wizycie sama, na następną już idziemy razemCzy we wizytach prywatnych towarzyszą wam mężowie? Wchodzą z wami na całą wizytę czy tylko badanie USG
reklama
Niedoczynna93
Ja biorę normalnie ten syrop i dziecku nic nie jest. To jest taka ostateczność w ostateczności. 15 ml dziennie wystarczy [emoji846] Dawka minimalna dla dorosłego.Właśnie dziś dopadło mnie jakieś apogeum, chodzę zła jak osa, płacząca, mówię już nawet że mam dosyć takiej ciąży z takimi zaparciami (uwaga, w toalecie na dwójce byłam 1,5 tygodnia temu). Należę do osób szczupłych z płaskim brzuchem a teraz mam takie wzdęcia że muszę luźne bluzki nosić bo brzuch mam ogromny. Wczoraj już nawet poszłam do apteki po syrop który mi poleciała tutaj jedna z dziewczyn i pani w aptece powiedziała że ten syrop jest od 3 miesiąca ciąży a do tego momentu nie powinno się nic brać na zaparcia tylko oczywiście próbować naturalnie, tyle że na mnie ta natura nie działa. Wiem że głupi powód do płaczu ale tak jak dzisiaj płacze bo wy....ać się nie mogę :-(