Haha no faktycznie w Twoim wieku to juz tylko się do łóżka położyć i na śmierć czekać masakra co za gbur!! Mój teść miał dzieci w wieku 44 i 45 lat i mój mąż jest zupełnie zdrowy a moja mama urodziła moja najmłodsza siostrę w wieku 45 lat i choć jest bardzo postrzelona to ogólnie wszystko z nią w porządku@sisi_1989 z om 10t6d a z usg 11t2d cal 4,42 wiec nie bardzo miarodajne badanie, poza tym jest ponizej 2,5cm wiec tez mysle, ze jest ok, ale jak Ci lekarz mowi, ze chore to wiecie...
@kasia.neu jasne, to zadna tajemnica, mam 39 lat, jasne, ze jest ryzyko, ale nawet gdyby to byla prawda to sposob przekazania duzo mowi o czlowieku. a tu masakra!
reklama
Dżasta92
Fanka BB :)
Też to widziałamGratuluje dziewczynki usg!! Piękne dzidziusie [emoji178]
Jestem za zamknięciem bo czytałam gdzieś na innym forum, ze lepiej się do nas nie zapisywać bo tutaj zła atmosfera bo dużo strat [emoji85]
lenapb
Ja miałam prenatalne w pierwszej ciąży, w 12 tyg i ok. 20 tyg. Oczywiście USG połówkowe też było u mojego lekarza. Do lekarza chodziłam na NFZ, więc badania miałam za darmo. Będąc w ciąży miałam 23 lata. Teraz chodzę do innego lekarza, też na NFZ, również dostałam skierowanie na prenatalne. Mam 28 lat. Z tego co słyszałam ok. 250 zł kosztuje jedno USG plus ok 200 zł wyniki krwi, nie wiem na ile w tym prawdy.Ja nie robię, na połówkowym i tak będą sprawdzać tak myślę [emoji846] To zależy od lekarza, w moim mieście rodzinnym najlepszy lekarz bierze 250 zł za prenatalne
Toksoplazmoza ujemna czyli nie miałaś a różyczka igg jakbyś przebyła albo to może szczepienie a igm ok. Wszystko ok wg mnieDziewczyny mam wyniki, wszystko super tylko jak zinterpretować toksoplazmozę i różyczkę? Norm żadnych nie ma obok podanych [emoji848]Zobacz załącznik 1020791
Uff, kamień z serca [emoji6] różyczkę przechodziłam jak mialam 8 lat, a później jeszcze byłam szczepiona, więc by się zgadzało. Dzięki [emoji8]Toksoplazmoza ujemna czyli nie miałaś a różyczka igg jakbyś przebyła albo to może szczepienie a igm ok. Wszystko ok wg mnie
Dżasta92
Ja także jestem za zamknięciem wątku z tym że dajmy szansę dziewczyna które się jeszcze będą chciały dołączyć z naszego starego wątku.
My na Śląsku mamy dofinansowanie na prenatalne do 35 roku życia i mimo młodego wieku można zrobić za darmo
My na Śląsku mamy dofinansowanie na prenatalne do 35 roku życia i mimo młodego wieku można zrobić za darmo
Cześć Kochane Jeszce ja jestem! Termin ma 22.04 W 6tyg byłam na wizycie serducho bije. 13.09.2019 druga wizyta
Martwię się, bo poza sennoscia i mdlosciami (bez wymiotow) nic mi nie dolega
PS. przepraszam jak post dodał się dwa razy Ale coś mi zniknęło i musiałam drugi napisać
PS. przepraszam jak post dodał się dwa razy Ale coś mi zniknęło i musiałam drugi napisać
Cześć Kochane Jeszce ja jestem! Termin ma 22.04 W 6tyg byłam na wizycie serducho bije. 13.09.2019 druga wizyta
reklama
Karolajna33
Aktywna w BB
Ja też się na to załapałam w opolskimJa także jestem za zamknięciem wątku z tym że dajmy szansę dziewczyna które się jeszcze będą chciały dołączyć z naszego starego wątku.