Ja też że Śląska ale skierowanie dostalam bo moja pani ginekolog chciała żebym zrobiła te badania u niej w szpitalu a szpital nie jest w tym programie.Ja także jestem za zamknięciem wątku z tym że dajmy szansę dziewczyna które się jeszcze będą chciały dołączyć z naszego starego wątku.
My na Śląsku mamy dofinansowanie na prenatalne do 35 roku życia i mimo młodego wieku można zrobić za darmo
reklama
Karolina2102
Fanka BB :)
Ja mam 26 lat i nie myślałam o tych prenatalnych badaniach. To jest usg tak? W którym tygodniu najlepiej je zrobić i jakie są ceny takiego badania?
Też jestem z opolskiego. Gdzie będziesz robiła badania?Ja też się na to załapałam w opolskim
Witamy! gratulacjeCześć Kochane Jeszce ja jestem! Termin ma 22.04 W 6tyg byłam na wizycie serducho bije. 13.09.2019 druga wizyta
Martwię się, bo poza sennoscia i mdlosciami (bez wymiotow) nic mi nie dolega
PS. przepraszam jak post dodał się dwa razy Ale coś mi zniknęło i musiałam drugi napisać
a brakiem objawów się nie przejmuj, mi poza tym, że czasami mam mdłości (również bez wymiotów) też nic nie jest jak dla mnie to powód do radości
Karolajna33
Aktywna w BB
W Opolskim Centrum Badań Prenatalnych w OpoluTeż jestem z opolskiego. Gdzie będziesz robiła badania?
AniulekP
Gratuluję dziewczyny cudownych fasoleczkek i udanych wizyt [emoji7]
Też jestem za zamknięciem wątku [emoji16]
Kjeski chodzi o prenatalne to pierwszego Synka rodziła w wieku 30 lat, rocznikowow bo wpisami mi 29 w kartę ale nie miałam prenatalnych no teraz też narazie lekarz nic nie mówi... Ale jak będzie trzeba to zrobię [emoji16]
Też jestem za zamknięciem wątku [emoji16]
Kjeski chodzi o prenatalne to pierwszego Synka rodziła w wieku 30 lat, rocznikowow bo wpisami mi 29 w kartę ale nie miałam prenatalnych no teraz też narazie lekarz nic nie mówi... Ale jak będzie trzeba to zrobię [emoji16]
Dziękuję dziewczyny [emoji3590]
@paola425, nie pytaj, jakas porażka, byłam w przyszpitalnej klinice i oni mi ciąży nie poprowadzą, taka informacje dostałam, mam iść do innego miejsca, hahahhaa. No ale przynajmniej z Fasolcią się zobaczyłam.
@leeleeth ale chamski lekarz, no ja nie wiem jak tak mogą.... Minimum kultury, taktu, czegokolwiek..... A idź w cholere....
Zamykamy wątek w sensie, że....?? Prywatny żeby był tylko dla nas???
tak, tylko my bedziemy mogly uczestniczy w dyskusji i nikt postronny nie bedzie tego czytal
A czy tą babkę plesznik zalewasz wcześniej gorącą wodą?
ja robilam owsianke na zimno, platki oswiane do kubka, jogurt, babka, owoce i zalewalam mlekiem odstawialam na moment i jadlam , po dwoch dniach byl efekt
serio takie rzeczy wynosza??Gratuluje dziewczynki usg!! Piękne dzidziusie [emoji178]
Jestem za zamknięciem bo czytałam gdzieś na innym forum, ze lepiej się do nas nie zapisywać bo tutaj zła atmosfera bo dużo strat [emoji85]
tak naprawde to na kzdym watku sa straty na poczatku i to strasznie trudny okres jest na forum, nie sadze by akurat tu bylo wiecej
pisze o zamkniecie watku!
U
użytkownik 181
Gość
Czytałam majowe mamy 2020 to mimo, iż są we wcześniejszych ciazach niż my to też pomyślałam sobie o tym, że tam nie ma tyle nędzy i rozpaczy.Gratuluje dziewczynki usg!! Piękne dzidziusie [emoji178]
Jestem za zamknięciem bo czytałam gdzieś na innym forum, ze lepiej się do nas nie zapisywać bo tutaj zła atmosfera bo dużo strat [emoji85]
Ale chcecie zamykać ten wątek i zakładać nowy?
O witaj, to dzień później ode mnie, gratulacje jak objawów nie masz to ciesz się, organizm akceptuje ciążę! Poza tym jeszcze wszystko przed Tobą. Ja wcale nie wymiotowalam jeszcze ale zaczęły się mdłości ok 7 tc. Brak apetytu, smaku. Piersi nie bolą już a wczoraj byłam na wizycie i wszystko książkowe. Takze nie ma czym się martwić. Wszystko jest dobrze u Ciebie.Cześć Kochane Jeszce ja jestem! Termin ma 22.04 W 6tyg byłam na wizycie serducho bije. 13.09.2019 druga wizyta
PS. przepraszam jak post dodał się dwa razy Ale coś mi zniknęło i musiałam drugi napisać
nnat.
Witaj Gratulujemy i witamy w naszym gronieCześć Kochane Jeszce ja jestem! Termin ma 22.04 W 6tyg byłam na wizycie serducho bije. 13.09.2019 druga wizyta
I nic się nie martw, dużo tu dziewczyn bez objawowych a na mdłości polecił mi mój lekarz witaminę B6 i jest poprawa
USG i badania z krwi.Ja mam 26 lat i nie myślałam o tych prenatalnych badaniach. To jest usg tak? W którym tygodniu najlepiej je zrobić i jakie są ceny takiego badania?
no i uważam że to jest ekstra pomysł, poznamy się bliżej i w ogóle....tak, tylko my bedziemy mogly uczestniczy w dyskusji i nikt postronny nie bedzie tego czytal
reklama
@UrszulkaB nie, zakmniemy mozliwosc czytania przez osoby postronne, czyli dostep bedziemy mialy tylko my