reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Ja miałam na pierwszej wizycie 6+6 113 i mówił że mogłoby mocniej bić.
Na drugiej wizycie 8+3 nie sprawdzał bo to był inny lekarz i pow że nie powinno się sprawdzać przed 9 tygodniem. I bądź tu mądry. Teraz będę mieć dopiero za 2 tygodnie wizytę i jestem ciekawa...
Mój lekarz mi nie sprawdził dokladnie, ale powiedział że widać że bije szybko - powyżej 100. A jeśli jest powyżej 100 to jest ok.

reklama
Dziewczyny żegnam się z wami kwietniówki,życzę dużo serduszek i kwietniowych dzieciaczków.Ja dostałam tabletki na wywołanie poronienia i czekam.[emoji32][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Nie wierzę... Do końca wierzyłam, że to wina sprzętu, albo czegokolwiek, ale nie to... [emoji24] Trzymaj się kochana [emoji26]
@Najeczka @paola @Aniulek.. tak zazdroszczę, że wy już po.. cieszę się, że wszystko dobrze u Was! Ja mam dopiero na 17:15 i chociaż to prywatnie, to podejrzewam, że jakieś opóźnienie będzie.
Po tych ostatnich przejściach dziewczyn na forum mam delikatny stres, ale i tak wierzę, że wszystko będzie dobrze. Dziś 9+3 wg Om.

Co do diety Dąbrowskiej, to dla mnie jest to największa głupota. Podobnie zresztą jak kapuściana i inne tego typu wymysły. Jeżeli ktoś chce schudnąć.. to trzeba to robić przede wszystkim z głową, a nie po trupach do celu. Zbilansowane, regularne posiłki. Woda mineralna i ruch.
Dużo osób ma problem z motywacją.. ale trzeba pamiętać, że w większości przypadków nie przytyłaś w tydzień, więc w tydzień też nie schudniesz :)

Trzymajcie kciuki po 17stej!
Trzymam kciuki [emoji110] daj znać po wizycie co u maluszka [emoji6]

Dziewczyny! Ja już po wizycie! Wszystko jest dobrze. Mam ruchliwe dzieciątko, które mi nawet pomachało rączką!
Kolejna wizyta 30.09.
Teraz mamy się zastanowić czy chcemy prenatalne. Mam 26 lat i ginekolog mówi, że nie jestem w grupie ryzyka.

IMG_20190909_175831.jpeg

reklama
Do góry