Nie migebteraz znaleźć. Ale można zrobić test z sody oczyszczonej i moczu na yt jest. Nie wiem na ile się sprawdzapodlinkujesz? ja jakos nie potrafie zegos takiego znalezc
reklama
milena1706
Fanka BB :)
Ale szczepienia nie mają raczej z tym nic wspólnego bo one mają za zadanie chyba żeby przejść tą chorobę łagodniej a nie że się nią nie zarazimy jeśli jesteśmy szczepieni. Tak mi się przynajmniej wydajeKiedyś nie było szczepień na różyczkę, dlatego większość z nas chorowała. Teraz są więc praktycznie nie ma zachorowan
kasia.neu
ja tez nie moge znalezc, pokazuje, ze wyprzedanypodlinkujesz? ja jakos nie potrafie zegos takiego znalezc
laski!!!! nie kupujcie żadnych testów na płeć za 200 zł
To oszustwo bazujące na starym przesądzie, że jak dziewczynka to mocz ma ph 5-6, a chłopiec 7-8. Równie dobrze możecie sobie popatrzeć na swoje wyniki moczu, tam też macie PH podane.
Skuteczność - 50%
nie chce kupowac
bylam poprostu ciekawa co to jest!
ja czuje chlopczyka i tak sie nastawiam, najwyzej bedzie niespodzianka
Wiesz co, nie wiem. Ale moje dzieci nie chorowaly na różyczkę.Ale szczepienia nie mają raczej z tym nic wspólnego bo one mają za zadanie chyba żeby przejść tą chorobę łagodniej a nie że się nią nie zarazimy jeśli jesteśmy szczepieni. Tak mi się przynajmniej wydaje
milena1706
Dziewczynki a jak Wasze brzuchy? Chciałybyście żeby już były widoczne czy raczej jak najdłużej ukryć? U mnie dopiero skończony 7 tc ( dalej nie wiem czy mam teraz mówić że jestem w 8 tc czy w 7 ) a codziennie oglądam swój brzuch czy już coś widać no i widać ale mega wzdęcia bo ciążowy brzuch w tym tygodniu to raczej nierealne. Bardzo mi się podobają ciążowe brzuszki mimo tego że to trochę uciążliwe bo trudno się np ogolić czy już pod koniec zawiązać buty ale i tak nie mogę się już go doczekać
Karolajna33
Aktywna w BB
A czy ten wynik z różyczki nie oznacza że było szczepienie na rozyczke? Ja jestem rocznik 86 i wydaje mi się że byłam szczepiona na rozyczke (muszę się upewnić i zapytać mamy) też mi wyszło to w badaniach ale uznałam że oznacza zebylam szczepiona lub przechodziłam ponadto Pani Doktor powiedziala że jest wszystko ok a Jej ufam
ja juz mam spory brzuszekDziewczynki a jak Wasze brzuchy? Chciałybyście żeby już były widoczne czy raczej jak najdłużej ukryć? U mnie dopiero skończony 7 tc ( dalej nie wiem czy mam teraz mówić że jestem w 8 tc czy w 7 ) a codziennie oglądam swój brzuch czy już coś widać no i widać ale mega wzdęcia bo ciążowy brzuch w tym tygodniu to raczej nierealne. Bardzo mi się podobają ciążowe brzuszki mimo tego że to trochę uciążliwe bo trudno się np ogolić czy już pod koniec zawiązać buty ale i tak nie mogę się już go doczekać
Załączniki
Ja kocham ciążowe brzuchy i mam nadzieję że się doczekam duzego. W pierwszej ciąży był taki raczej mały ale widoczny a w drugiej koleżanka która spotkałam tydzień przed porodem pytała, co urodziłam. WDziewczynki a jak Wasze brzuchy? Chciałybyście żeby już były widoczne czy raczej jak najdłużej ukryć? U mnie dopiero skończony 7 tc ( dalej nie wiem czy mam teraz mówić że jestem w 8 tc czy w 7 ) a codziennie oglądam swój brzuch czy już coś widać no i widać ale mega wzdęcia bo ciążowy brzuch w tym tygodniu to raczej nierealne. Bardzo mi się podobają ciążowe brzuszki mimo tego że to trochę uciążliwe bo trudno się np ogolić czy już pod koniec zawiązać buty ale i tak nie mogę się już go doczekać
reklama