reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny strasznie sie ciesze, ze odkrylam Wasze forum, zastanawiam sie tylko kiedy ja bede teraz pracowala :D, bo dzisiaj od dwoch godzin nie zrobilam nic....

Co do wyprawki to juz nie moge sie doczekac, jezeli bedzie dziewczynka (mam juz dwoch chlopcow), to chyba nikt i nic mnie nie powstrzyma przed wydaniem majatku.
A wlasnie czy slyszalyscie o testach paskowych na plec dziecka, dostepnych w aptece?

Z tym wyjaśnianie to tak średnio... Dlatego zastanawiam się czy może szukać porady gdzie indziej. Pow tylko że tak mogły wyjść i pytał się czy w pierwszej ciąży nie było problemów...

Skoro lekarza to nie martwi, to Ja bym sie tez nie przejmowala, ale lepiej dmuchac na zimne. Ja wiem tylko ze igg to przebyta infekcja, a img cos swiezego. Moze w przypadku rozyczki jezeli wynik igm jest w jakichs tam normach nawet jezeli jest dodatni to jest ok.

Trochę wątpliwości do niego mam dziś nawet mnie nie zbadał tylko odrazu na usg... I czy wierzyć mu jeśli chodzi o tą różyczke. Mam mieszane uczucia [emoji17] chodzę na nfz

Powodzenia dla dzisiejszych wizytujących! Ja, mimo że jestem dość na bieżąco z USG to tak naprawdę dopiero dzisiaj u mojego lekarza dowiem się szczegółów dotyczących maleństwa. Już przygotowałam sobie długa listę pytań. Czuje, że to będzie długa wizyta [emoji28]

Dziewczyny strasznie sie ciesze, ze odkrylam Wasze forum, zastanawiam sie tylko kiedy ja bede teraz pracowala :D, bo dzisiaj od dwoch godzin nie zrobilam nic....

Co do wyprawki to juz nie moge sie doczekac, jezeli bedzie dziewczynka (mam juz dwoch chlopcow), to chyba nikt i nic mnie nie powstrzyma przed wydaniem majatku.
A wlasnie czy slyszalyscie o testach paskowych na plec dziecka, dostepnych w aptece?

sa takie?? znajdziesz linka ? ja tez bardzo licze na oreczke ;)
ale wiem, ze malutkie szanse mamy :)
ale jak bedzie to bedzie szal ...

Trochę wątpliwości do niego mam dziś nawet mnie nie zbadał tylko odrazu na usg... I czy wierzyć mu jeśli chodzi o tą różyczke. Mam mieszane uczucia [emoji17] chodzę na nfz

Tak jak ktoras z dziewczyn napisala, zapytaj o specjaliste Od chorob zakaznych. Jezeli nie daje Ci to spokoj I to skonsultuj.

reklama
Do góry