Karolina2102
Fanka BB :)
Różyczke napewno przechodziła jak byłam dzieckiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różyczka IgG i IgM
Przeciwciała IgG i IgM dla różyczki oznacza się w celu potwierdzenia odpowiedniej ochrony przeciw zakażeniu oraz w celu wykrycia istniejącego lub przebytego zakażenia....www.google.com
Ja tez mam ten wymik dodatni, drugi ujemny. Lekarz mowi, ze wszystko ok, bo to po prostu oznacza, ze juz ja kiedy przechodzilam (co jest prawda).
Nie wygląda to dobrze beta 13770,za niska na 9 tydz ,jeszcze zrobią USG ale już wiem że to koniec,[emoji24]Kochana mam nadzieję że będzie dobrze i że to badanie było błędne! Czekamy na dobre wieści, trzymaj się :*
Ale to się nie objawia niczym?Niestety u @Karolina2102 img jest dodatnie, co wskazuje na swieza infekcje u Ciebie pewnie igg bylo dodatnie, to oznacza przevyta infekcje I przeciwciala.
@ karolina2102 umow sie jak najszybciej do lekarza.
Niestety u @Karolina2102 img jest dodatnie, co wskazuje na swieza infekcje u Ciebie pewnie igg bylo dodatnie, to oznacza przevyta infekcje I przeciwciala.
I czy mogę zarazić? Mam 5 latke w domuNiestety u @Karolina2102 img jest dodatnie, co wskazuje na swieza infekcje u Ciebie pewnie igg bylo dodatnie, to oznacza przevyta infekcje I przeciwciala.
Do rodzinnego? Czekam jeszcze na ginekologa...
Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. Skoro nie miałaś krwawienia to zastanawiam się jak mógł zniknąć zarodekNie wygląda to dobrze beta 13770,za niska na 9 tydz ,jeszcze zrobią USG ale już wiem że to koniec,[emoji24]
I czy mogę zarazić? Mam 5 latke w domu