K
Katerinka80
Gość
Zostałam w szpitalu, pobrali krew na betę,na razie czekam@Katerinka80 zostajesz w szpitalu? Może jutro usg gdzie indziej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostałam w szpitalu, pobrali krew na betę,na razie czekam@Katerinka80 zostajesz w szpitalu? Może jutro usg gdzie indziej?
12+5 (3.10)Ile będziecie miały tygodni na usg prenatalnym? Ja mam dwa terminy. 12+0 i 12+5, myślę na który bezpieczniej. Wiadomo, że wolałabym szybciej.
10+2 i 1usgIle do tej pory mialyscie usg? Ja 3 (jestem w 9+2), teoche ze wzgledu na monitorowanie torbieli, a troche, bo chcialam podejrzec dzidziusia :-) nastepne mam dopiero za ponad 3tyg :-(
Moja druga, ale po dlugiej przerwie :-)10+2 i 1usg
Jakoś nie mam wielkiego parcia na to.
Może dlatego, ze to kolejna ciąża, to i mniejsza zajawka i ekscytacja.
Trzymam kciuki za pozytywne wiesci!Zostałam w szpitalu, pobrali krew na betę,na razie czekam
Ja dzisiaj bylam na 4. Poszlam tylko po zaswiadczenie, ze jestem w ciazy zeby nie przechodzic przez skanery na lotnisku, ale nie moglam sie powstrzymac. Dzidzia rosnie jak na drozdzach 41 mm wg om i usg 11+0, serduszko pieknie bike.Krwiak sie zmniejszyl o polowe, wiec jestem przeszczesliwa i uspokojona.Ile do tej pory mialyscie usg? Ja 3 (jestem w 9+2), teoche ze wzgledu na monitorowanie torbieli, a troche, bo chcialam podejrzec dzidziusia :-) nastepne mam dopiero za ponad 3tyg :-(
Nie mozna przrchodzic przez skanery? Spokojnie, ja w 6tyg mialam 15h podroz ;-)Trzymam kciuki za pozytywne wiesci!
Ja dzisiaj bylam na 4. Poszlam tylko po zaswiadczenie, ze jestem w ciazy zeby nie przechodzic przez skanery na lotnisku, ale nie moglam sie powstrzymac. Dzidzia rosnie jak na drozdzach 41 mm wg om i usg 11+0, serduszko pieknie bike.Krwiak sie zmniejszyl o polowe, wiec jestem przeszczesliwa i uspokojona.
Chyba kazda z nas kusi podejrzenie
Troszke sie boje lotu. Dzisiaj zwymiotowalam w szpitalu na podloge... Czuje sie jak na takim potwornym kacu. Moja mama wymiotowala do 6 miesiaca. Mam tylko nadzieje, ze historia sie nie powtorzy.
Ja normalnie w ciazy przechodze (w poprzedniej tez) przez bramki na lotniskach. Dlaczego myslisz, ze jest to szkodliwe?Trzymam kciuki za pozytywne wiesci!
Ja dzisiaj bylam na 4. Poszlam tylko po zaswiadczenie, ze jestem w ciazy zeby nie przechodzic przez skanery na lotnisku, ale nie moglam sie powstrzymac. Dzidzia rosnie jak na drozdzach 41 mm wg om i usg 11+0, serduszko pieknie bike.Krwiak sie zmniejszyl o polowe, wiec jestem przeszczesliwa i uspokojona.
Chyba kazda z nas kusi podejrzenie
Troszke sie boje lotu. Dzisiaj zwymiotowalam w szpitalu na podloge... Czuje sie jak na takim potwornym kacu. Moja mama wymiotowala do 6 miesiaca. Mam tylko nadzieje, ze historia sie nie powtorzy.
Kochana mam nadzieję że będzie dobrze i że to badanie było błędne! Czekamy na dobre wieści, trzymaj się :*Zostałam w szpitalu, pobrali krew na betę,na razie czekam