reklama
Musimy poczekać na Katerinke. Może się odezwie. Trzymamy kciuki i na pewno wszystkie mamy wielka nadzieje na jednak dobre wieści.
Tak ja miałam w 5 tygodniu żeby potwierdzić że jest pęcherzyk ciążowy.A w ogóle któraś z Was miała usg na pierwszej wizycie na nfz? [emoji6]
K
Katerinka80
Gość
Niby w szpitalu powinni mieć dobry sprzęt
Aż nie wiem, co napisać. Może zły sprzęt...
K
Katerinka80
Gość
Mam tylko różowy śluz
A co lekarze mówią? Plamisz, krwawisz? Może tak jak dziewczyny piszą - słaby sprzęt...
Ja również najbliższe usg mam dopiero 19.09.....masakrycznie długo....Dzień lenia? Już sporo zrobiłaś
Kobieta to ma dobrze. Wstanie rano, zrobi śniadanie, sobie, dzieciom, pójdzie do pracy, po pracy posprząta w domu, zrobi obiad, odrobić lekcjenz dziećmi (jeśli je ma) pozmywa A potem ma już tylko czas dla siebie [emoji23]
Ja dziś leżę, śniadanie i obiad podawał narzeczony. Ja 19-20.09 Jeszcze się nie umowilam. Daleko.. może w tym tygodniu pójdę jak nie wytrzymam.
Powiedzcie dziewczyny bo nie zapytałam lekarza kiedy najlepiej zrobić te 1wsze badania z krwi i moczu? Dostałam zlecenia Ale nie dopytalam kiedy zrobic. Wizyta dopiero 25.09.
@Katerinka80 zostajesz w szpitalu? Może jutro usg gdzie indziej?
Matko co za czarna seria [emoji26] @Katerinka80 trzymaj się, trzymam kciuki, żeby to była pomyłka i wina złego sprzętu [emoji8]
Myślę o Tobie i mam nadzieję że to jednak pomyłka lekarza...Mam tylko różowy śluz
Trzymaj się.. ❤
reklama
ladyjane95
Fanka BB :)
Ja mam normalnie to samo i chyba do 16-go zwariuję.O nie, co lekarze mówią? Ja już sama zaczynam się bać, cały czas cycki badam czy bolą