U nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
reklama
Najeczka
Fanka BB :)
OjU nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
A może zrób bete czy jest dobry przyrost.U nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
nnat.
Myślę że to nie jest nic niepokojącego. :* odpoczywaj [emoji3590]Hej dziewczyny [emoji6] mi dziś udało się pospać do 9, pogoda w końcu normalna, więc zaczynam żyć [emoji16]
Wczoraj wieczorem miałam dziwną sytuację, bo przy wstwaniu z łóżka zakłuło mnie po prawej stronie podbrzusza (chyba ten jajnik co jest torbiel), a potem pobolewało jeszcze jakiś czas. Poza tym nic mi nie jest, dziś rano trochę czułam w tym miejscu pobolewanie, ale żadnych plamień, czy innych objawów [emoji848] mam się czym przejmować, czy to normalne? Ja też przed ciążą piłam bardzo dużo wody, a teraz jakoś gorzej mi wchodzi i przerzuciłam się na soki [emoji6] najbardziej upodobałam sobie z czarnej porzeczki, popróbuj różne smaki może akurat z czymś trafisz [emoji6]Trzymam kciuki [emoji110] dawaj znać jak wizyta [emoji4]
Och, Kochana.. Czekamy cierpliwie, może akurat wszystko dobrze się ułoży :* miej nadzieję :* ja trzymam mocno kciuki!!U nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
Cześć produktów w moim żywieniu zmienia smak.... I tak mi nie smakują.... Blehh...
Dziewczyny, jak sobie radzicie ze stresem?? Ja już doszłam do takiego momentu że nie wiem czym się denerwuje i zamartwiam, wręcz łapią mnie ataki duszności ze zdenerwowania...
atena100
@gloria, trzymam kciuki zeby bylo okU nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
A w jakich sytuacjach się stresujesz? W pracy albo robiąc coś konkretnego?Dziewczyny, jak sobie radzicie ze stresem?? Ja już doszłam do takiego momentu że nie wiem czym się denerwuje i zamartwiam, wręcz łapią mnie ataki duszności ze zdenerwowania...
Jeśli w pracy to L4 albo poinformować o ciąży, żebyś dostała lżejsze rzeczy do roboty. Jeśli stresuje Cie samo bycie w ciąży to najlepiej odłączyć internet, bo się dziewczyny zazwyczaj nakręcają i diagnozują na własną rękę, czytają straszne historie i stresują jeszcze bardziej. I dużo ruchu, wiem że większość dziewczyn czuje się paskudnie, ale zamknięcie się w domu nie pomaga na psychikę, godzinka spaceru codziennie dobrze zrobi każdej z nas, a fajnie też wyjść na basen- mięśnie i głowa odpoczną.
A na taki zwykły niepokój niewiadomego pochodzenia bardzo pomógł mi magnez- biorę najzwyklejsze Magne B6, w gorszych okresach brałam 3 razy dziennie po 2 tabletki, teraz tylko czasami wieczorem wezmę.
U nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
Kachana musisz być teraz dobrej myśli, wszystko się ułoży. Trzymam kciuki żeby na następnej wizycie już było pięknie wszystko widać [emoji110][emoji6]
Myślę że to nie jest nic niepokojącego. :* odpoczywaj [emoji3590]Och, Kochana.. Czekamy cierpliwie, może akurat wszystko dobrze się ułoży :* miej nadzieję :* ja trzymam mocno kciuki!!
Cześć produktów w moim żywieniu zmienia smak.... I tak mi nie smakują.... Blehh...
Dziewczyny, jak sobie radzicie ze stresem?? Ja już doszłam do takiego momentu że nie wiem czym się denerwuje i zamartwiam, wręcz łapią mnie ataki duszności ze zdenerwowania...
Oj właśnie ten stres... Ja staram się nie myśleć, wtedy jakoś to jest. Nie wiem jak przetrwam całą ciążę [emoji849]
Według om jestem 5+5 a USG pokazuje że to 3tydzien. Staram się być dobrej myśli ale myślę że wiem kiedy była owulacja. Dziś zrobiłam betę i powtorze w środę.Ojczyli, ktory tydzien pokazuje USG?
Ciążą jako taką się nie stresuję.
Bedzie co będzie.
Ja po poprzedniej ciąży, ktorej poczatek miałam nerwowy nauczyłam sie: nie diagnozować przez internet, nie analizować i nie porównywać sie z innymi dziewczynami i nie nakrecac, że u mnie jest cos inaczej niż u kogoś innego.
Jest, bo każda z nas to inny organizm.
No i mam zaufanie do swojej ginekolog, dlatego wszelkie wyniki nadań jej pokazuję, ona je ocenia a nie ja, czy dziewczyny z forum.
reklama
To jeszcze super wczesna ciąża, więc głowa do góry!Według om jestem 5+5 a USG pokazuje że to 3tydzien. Staram się być dobrej myśli ale myślę że wiem kiedy była owulacja. Dziś zrobiłam betę i powtorze w środę.