Ojej jak ja Ci zazdroszczę że za niedługo będziesz mogła trochę odetchnacJa mam termin na początek kwietnia (w porywach na koniec marca, ale z naciskiem na kwiecień), więc 10. 09 idę już na usg genetyczne i jak tylko zaczynam o tym myśleć i czytać, to mi słabo. Przezierność karkowa mi się po nocach śni ☹
reklama
Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
Znając siebie, to nawet jak wszystko będzie ok, to znajdę sobie nowe zmartwienieOjej jak ja Ci zazdroszczę że za niedługo będziesz mogła trochę odetchnac
Bardzo mi przykro [emoji26] trzymaj się kochana! Dużo sił Ci życzę na ten ciężki czas [emoji8]Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
Karolajna33
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro Trzymaj się!Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
Najeczka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroCześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
Wiatraki
Przykro. Trzymaj się.Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
O kurczę jak mi przykro który to był tydzień jak dzidziuś przestał się rozwijać?Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
O matko przykro mi
reklama
Wiatraki
To bardzo wczesna ciąża. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie mocno.Według om jestem 5+5 a USG pokazuje że to 3tydzien. Staram się być dobrej myśli ale myślę że wiem kiedy była owulacja. Dziś zrobiłam betę i powtorze w środę.
A co widać na obrazie usg? Pęcherzyk ciążowy i żółtkowy? Ilu dniowe masz cykle?