Oby, w ogóle w tej ciąży nie boli mnie brzuch, poza sytuacjami gdzie się przesile albo zdenerwuje (zazwyczaj w pracy....) i to mnie dziwi. Ale poprzednio czułam ogromne bóle, jkaby mnie ktoś przypalal od wewnątrz więc staram się uspokoić że to nic złego.
Ostatecznie od dzisiaj. Wczoraj pierwsza noc u siebie, dzisiaj pozwozilismy resztę rzeczy i jedziemy zaraz rozliczyć się z poprzedniego mieszkania
Kochana, a jakieś chłodne okłady na głowę jeszcze mi na myśl przyszły...?? A jak nie to podejdź od lekarza, niech Ci podpowie co działac w takiej sytuacji.. Jeśli nic się gorszego nie będzie działo to dużo odpoczywaj i będzie ok
Ja też tak raz miałam, jak na wizycie ginekologowi powiedziałam o tym to nawet nic mi nie zalecił bo w badaniu ginekologicznym i na usg wg niego wszystko w porządku. Nawet mimo wcześniejszego poronienia. Zazdroszczę szalenie :d Kochana który to tc?? 8, 9?
Nic nie panikuj :* jeśli masz być spokojniejsza ot umów się na wcześniejszą wizytę do lekarza, niech sprawdzi co i jak... Nie możesz się tak denerwować... :*
Albo jedz na IP i kombinuj, że boli Cię brzuch i niech sprawdza co i jak :*