U Was za granicą to normalnie uczą cierpliwości [emoji16] ale jeszcze trochę i zobaczysz swoją fasolkę [emoji6]11 dni i będę mieć pierwszą wizytę u położnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Was za granicą to normalnie uczą cierpliwości [emoji16] ale jeszcze trochę i zobaczysz swoją fasolkę [emoji6]11 dni i będę mieć pierwszą wizytę u położnej
Powiem Ci, że może to i dobrze.. Nie muszę się stresować , że jeszcze nic nie widać a znając mnie takby to wyglądało. Próbuję się zebrać do sklepu.. Ale słabo mi wiec niestety chyba z zakupów nici.U Was za granicą to normalnie uczą cierpliwości [emoji16] ale jeszcze trochę i zobaczysz swoją fasolkę [emoji6]
Mi lekarz mówił, że mam się nie przejmować tym, że nic lub niewiele jem, bo dzidziuś co potrzebuje to weźmie sobie z zapasów. Grunt to dużo pić [emoji6]Cześć Dziewczyny!
Ostatni dzień wolny przede mną, od jutra do pracy! Jestem nastawiona pozytywnie... choć dziś już dwa razy rzygałam. Mdli mnie cały czas i strasznie boli szyja.
Za chwilę jedziemy na obiad do teściów.. na którym będę jadła tylko ziemniaki [emoji2356]bo mięsa nie tknę. Na początku ciąży miałam wyniki bardzo dobre.. a teraz aż się obawiam jak zrobię kolejne. Nie jedząc mięsa.. i ogólnie niewiele jedząc chyba mi się pogorszą.. szczególnie żelazo.
Wizyta 9 września, to już za 8 dni [emoji87][emoji3590]
O tak! Cudowne uczucie, że niedziela nie jest ostatnim dniem wolności [emoji6] ja jutro zaczynam drugi tydzień bez pracy.A ja zaczęłam L4 od piątku także fajne uczucie w niedziele wiedząc, ze poniedziałek wolny [emoji23][emoji85] i brzuszek z dnia na dzień się zaokrągla
No może i tak [emoji6] Który tydzień i dzień będziesz miała w dniu wizyty?Powiem Ci, że może to i dobrze.. Nie muszę się stresować , że jeszcze nic nie widać a znając mnie takby to wyglądało. Próbuję się zebrać do sklepu.. Ale słabo mi wiec niestety chyba z zakupów nici.
Nie jesz w ogóle mięsa czy tak w ciazy Ci nie idzie ? Pytam bo i mi przestało smakować. A jak zjem to jest mi potem niedobrze.Cześć Dziewczyny!
Ostatni dzień wolny przede mną, od jutra do pracy! Jestem nastawiona pozytywnie... choć dziś już dwa razy rzygałam. Mdli mnie cały czas i strasznie boli szyja.
Za chwilę jedziemy na obiad do teściów.. na którym będę jadła tylko ziemniaki [emoji2356]bo mięsa nie tknę. Na początku ciąży miałam wyniki bardzo dobre.. a teraz aż się obawiam jak zrobię kolejne. Nie jedząc mięsa.. i ogólnie niewiele jedząc chyba mi się pogorszą.. szczególnie żelazo.
Wizyta 9 września, to już za 8 dni [emoji87][emoji3590]
U mnie to samo... wczoraj w obcisłe bluzce czułam się jak w 3m-cu, taki spuchniety. Trochę mnie to krępuje i próbuje wciagac, nie po to że się wstydzę ale boję się, że ktoś m.jn z pracy zobaczy i zaczną się domysły. Powiążą moje samopoczucie i wygląd w pracy i plotka gotowa.A ja zaczęłam L4 od piątku także fajne uczucie w niedziele wiedząc, ze poniedziałek wolny [emoji23][emoji85] i brzuszek z dnia na dzień się zaokrągla
Oj nie mów tak! Ja wczoraj wieczorem też się zestresowałam, bo piersi przestały boleć, a dzisiaj już bolą Niestety mogę Ci poradzić to samo, co i sobie - cierpliwości. Może umów się do gina za kilka dni?Dziewczyny zaczynam panikowac i niestety obawiam się, że słusznie dzisiaj rano obudziłam się z nadzwyczajnie super samopoczuciem, brak mdłości i skutki w ogóle nie bolą. Niestety mam bardzo złe przeczucia, zaczął się 8tc, a jestem już po jednym poronieniu zatrzymanym. Wizyta dopiero 16go a ja nie mogę powstrzymać płaczu, bo czuję że coś jest nie tak