reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Też tak mam :) a jak za szybko się przekręcę w łóżku to czuję jakby mi ścięgna, więzadła czy co tam jest w okolicach macicy paliło żywym ogniem. To chyba norma, w ciąży z córką też tak miałam :)
Dziewczyny czy to normalne że podczas kaszlu czy kichania czuje ciągnięcie tak jakby macicy?

Super wieści! :) A pytalas o bol nerki?
Pytałam o bol wszystkiego [emoji6] Boli mnie szyja barki, nogi, plecy, miednica. Jejku wszysrko co możliwe mnie ciągnie. Twierdzi że tak może być, zwłaszcza, jak ma się nie koniecznie zdrowy kręgosłup.
Więc jeśli któraś będzie miała podobnie, to badzcie spokojne [emoji846]

Nie, chociaż ginekolog przypuszczał że widać jego zarys :)

Niestety, tak.

Piateczka :)
Ciekawe czemu mi nie mówił za tydzień albo za dwa wizyta, tylko za 5 dni :o

U Ciebie było podobnie, prawda??? :) najpierw pęcherzyk a na następnej zaraz wizycie serduszko? :)
Jak sluszna metoda to niech się rozpowszechnia :D
Ja miałam w piątek zarodek 2,5 mm, a teraz we wtorek było już serduszko i 5,9 mm [emoji6]
To tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Widzisz, nerwy niepotrzebne, maleństwo się super rozwija [emoji3059] kiedy kolejna wizyta?

To tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Jejku, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :) Przyznam szczerze, że na Twoją wizytę czekałam jakoś szczególnie, bo nie chciałam tego pisać, ale Twoje objawy niepokoiły mnie... Całe szczęście, że maleństwo jest tam gdzie powinno :) Gratuluję i życzę teraz spokojnych miesięcy już do kwietnia :)

W końcu mam wszystkie wyniki badań. Jestem bardzo zadowolona [emoji3526] Wszystko w normie, a trójka tarczycowa ma się świetnie. Czyli mam idealnie dobrany lek. Nie trzeba podwyższać ani obniżać dawki letroxu. Prawdopodobnie zostanę przy 50. Dwa tygodnie przed zajściem w ciążę TSH 0.813 a teraz... Oczywiście zobaczę co endo powie.
IMG_20190829_184511.jpeg

reklama
Do góry