U
użytkownik 181
Gość
A czy nie jesteś czasem szczuplutka? Zazwyczaj u takich osób późno rośnie i nie wielki
Ja jestem w 5 tyg. A też mam jakiś płaski .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 5 tyg. A też mam jakiś płaski .
Dziewczyny czy to normalne że podczas kaszlu czy kichania czuje ciągnięcie tak jakby macicy?
Super wieści! A pytalas o bol nerki?To tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Pytałam o bol wszystkiego [emoji6] Boli mnie szyja barki, nogi, plecy, miednica. Jejku wszysrko co możliwe mnie ciągnie. Twierdzi że tak może być, zwłaszcza, jak ma się nie koniecznie zdrowy kręgosłup.Super wieści! A pytalas o bol nerki?
U mnie w 6+6 8,5mmTo tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Nie nie jestem dobrze zbudowana, więc to raczej nie to , niestety..A czy nie jesteś czasem szczuplutka? Zazwyczaj u takich osób późno rośnie i nie wielki
Ja miałam w piątek zarodek 2,5 mm, a teraz we wtorek było już serduszko i 5,9 mm [emoji6]Nie, chociaż ginekolog przypuszczał że widać jego zarys
Niestety, tak.
Piateczka
Ciekawe czemu mi nie mówił za tydzień albo za dwa wizyta, tylko za 5 dni
U Ciebie było podobnie, prawda??? najpierw pęcherzyk a na następnej zaraz wizycie serduszko?
Jak sluszna metoda to niech się rozpowszechnia
Widzisz, nerwy niepotrzebne, maleństwo się super rozwija [emoji3059] kiedy kolejna wizyta?To tak jak u mnie [emoji6]
Jejku, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze Przyznam szczerze, że na Twoją wizytę czekałam jakoś szczególnie, bo nie chciałam tego pisać, ale Twoje objawy niepokoiły mnie... Całe szczęście, że maleństwo jest tam gdzie powinno Gratuluję i życzę teraz spokojnych miesięcy już do kwietniaTo tak jak u mnie [emoji6]
Ja mam 5t4d a termin wg OM na 26.04 [emoji6][emoji28]Kurczę mam termin jednak na 3 maja.
Więc przerzucam się na majowe mamy choć z doświadczenia wiem, że z tym bardzo różnie [emoji14]
Dzisiaj mam 5+1.