To ładnie masz. Ja biorę letrox 100 A mam tsh 1,73. Taki dostałam prezent po pierwszej ciazyW końcu mam wszystkie wyniki badań. Jestem bardzo zadowolona [emoji3526] Wszystko w normie, a trójka tarczycowa ma się świetnie. Czyli mam idealnie dobrany lek. Nie trzeba podwyższać ani obniżać dawki letroxu. Prawdopodobnie zostanę przy 50. Dwa tygodnie przed zajściem w ciążę TSH 0.813 a teraz... Oczywiście zobaczę co endo powie. Zobacz załącznik 1015970
reklama
Karolina2102
Fanka BB :)
Jak tam po upalny dniu? Ja ledwo przeżyłam... Zawroty głowy i rano takie mdłości że witalalam się z toaletą [emoji849][emoji849] Już bym wolała się porządnie wyrzygac (sorry za określenie [emoji1787]) niż tak się męczyć i nie mieć czym... Powiedzialyscie już w pracy o ciąży czy jeszcze czekajcie??? Ja dziś wolne ale jutro i sobota niestety moja... [emoji53][emoji53]
Ja cały dzień spędziłam z wiatrakiem. No i chodzę po ścianach. Strasznie mi ciężko w te upały [emoji26] od godziny u nas na dworze chłodniej, więc pootwieraliśmy wszystkie okna i się wietrzy [emoji4] czekam na burzę, trochę grzmiało, ale przeszło gdzieś bokiem.Jak tam po upalny dniu? Ja ledwo przeżyłam... Zawroty głowy i rano takie mdłości że witalalam się z toaletą [emoji849][emoji849] Już bym wolała się porządnie wyrzygac (sorry za określenie [emoji1787]) niż tak się męczyć i nie mieć czym... Powiedzialyscie już w pracy o ciąży czy jeszcze czekajcie??? Ja dziś wolne ale jutro i sobota niestety moja... [emoji53][emoji53]
No i sukces dzisiaj nie mały bo w końcu coś zjadłam. Co prawda bez szału, ale liczę na to, że jak już się odblokowałam to będzie lepiej [emoji4]
Karolina2102
Pociesze Cie, że od poniedziałku mają ustąpić te upały. Może troszkę odetchniemy... [emoji849]Ja cały dzień spędziłam z wiatrakiem. No i chodzę po ścianach. Strasznie mi ciężko w te upały [emoji26] od godziny u nas na dworze chłodniej, więc pootwieraliśmy wszystkie okna i się wietrzy [emoji4] czekam na burzę, trochę grzmiało, ale przeszło gdzieś bokiem.
No i sukces dzisiaj nie mały bo w końcu coś zjadłam. Co prawda bez szału, ale liczę na to, że jak już się odblokowałam to będzie lepiej [emoji4]
aszcz
Ja mdłości mam przez cały dzień. Jem bardzo mało i lekkie rzeczy.. a rzygam dalej niż widzę. Średnio 4/5 razy dziennie.Jak tam po upalny dniu? Ja ledwo przeżyłam... Zawroty głowy i rano takie mdłości że witalalam się z toaletą [emoji849][emoji849] Już bym wolała się porządnie wyrzygac (sorry za określenie [emoji1787]) niż tak się męczyć i nie mieć czym... Powiedzialyscie już w pracy o ciąży czy jeszcze czekajcie??? Ja dziś wolne ale jutro i sobota niestety moja... [emoji53][emoji53]
W pracy jeszcze nie powiedziałam. Jestem na urlopie, wracam dopiero w poniedziałek, więc na razie nie miałam potrzeby nikomu mówić. Zobaczę jaka będzie sytuacja.., jeśli dalej będę miała mdłości i będę rzygać, to powiem zaraz po weekendzie, a jeśli sytuacja się poprawi, to jeszcze trochę będę trzymać to w tajemnicy
Ja jestem na wychowawczym więc nie mówiłam nikomu. Moja objawy ustaliły praktycznie od razu. I trochę się martwię że nawet piersi mnie nie bolą.Jak tam po upalny dniu? Ja ledwo przeżyłam... Zawroty głowy i rano takie mdłości że witalalam się z toaletą [emoji849][emoji849] Już bym wolała się porządnie wyrzygac (sorry za określenie [emoji1787]) niż tak się męczyć i nie mieć czym... Powiedzialyscie już w pracy o ciąży czy jeszcze czekajcie??? Ja dziś wolne ale jutro i sobota niestety moja... [emoji53][emoji53]
U
użytkownik 181
Gość
@paola425 dziękuję, za 3 tygodnie kolejna wizyta. Nerwy są niestety zawsze [emoji846]Ja miałam w piątek zarodek 2,5 mm, a teraz we wtorek było już serduszko i 5,9 mm [emoji6]Widzisz, nerwy niepotrzebne, maleństwo się super rozwija [emoji3059] kiedy kolejna wizyta?
Kochana... [emoji847] dziekuje... mnie niepokoilo to, że jakoś niestandardowo wyglądałam na tle innych dziewczyn z tymi objawami. Zwłaszcza te bóle. Widocznie moj groszek od początku daje mi po solidnie po kościach [emoji1]Jejku, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze Przyznam szczerze, że na Twoją wizytę czekałam jakoś szczególnie, bo nie chciałam tego pisać, ale Twoje objawy niepokoiły mnie... Całe szczęście, że maleństwo jest tam gdzie powinno Gratuluję i życzę teraz spokojnych miesięcy już do kwietnia
Mój narzeczony siedział za parawanem i czekał aż lekarz powie "No jest pęcherzyk" wtedy poderwał się i zajrzał i gdy kolejno wymienił ciałko żółte i serduszko to już podskoczyl i mi okejki pokazuje, lekarz kątem oka się śmieje
Poczytam was potem spokojnie i pogarniam [emoji4]
@nnat dobre wieści [emoji846] czekamy na następne, zeekalam na wiadomości Twoje bo podobny czas masz.
U
użytkownik 181
Gość
Zdrowy okaz [emoji4] Pewnie 2-3 dni różnicy to i różnica w wielkości. One szybko rosną [emoji4][emoji106]U mnie w 6+6 8,5mm
reklama
Oj tak, od poniedziałku pogoda dla mnie [emoji16]Pociesze Cie, że od poniedziałku mają ustąpić te upały. Może troszkę odetchniemy... [emoji849]