Mam to samo, tyle, że ja powinnam być dodatkowo w 7 tygodniu i mam ciągle plamienia brązowe . Chodź jestem pod stałą kontrolą lekarzy beznadziejnie się z tym wszystkim czujęDlatego ja też się obawiam[emoji20]termin porodu mam wyznaczony na 27.04...najgorsze to te czekanie czy się rozwinie coś w pęcherzyku [emoji20]
reklama
Już jets wątek z wizytą i tam możemy wszystko w tematyce wizyt pisać ja już po, na razie pęcherzyk ciążowy z widocznym pęcherzykiem zoltkowym. Wszystko wg lekarza ok. 3 września o 15 kolejna wizyta ma być już zarodek z serduszkiem.
Super, że wszystko jest ok, teraz tylko czekać na serduszko [emoji3059] 5 dni zleci szybko [emoji6]
A co do wizyt to przydałoby się w jednym poście zebrać wszystkie terminy, bo tak to idzie się zgubić [emoji16] ale można też każdego ranka mówić kto i o której ma wizytę i już [emoji4]
Haha zaraz moja metoda się rozpowszechni, a wcale nie jest powiedziane, że jest prawdziwa [emoji16] chociaż u mnie się sprawdziłaU mnie 6+1 z OM a z USG początek 6 tygodnia. Nie wiem co to znaczy początek 6 tygodnia, ale licząc metoda @paola425 to jest 5+5. Zobaczymy za 5 dni może te piątki będą szczęśliwe
Nie możemy się martwić na zapas będzie dobrze.
To prawie tak samo jak @nnat. [emoji6] za dwa tygodnie będzie serduszko [emoji8]U mnie dzisiaj 5t4d i nie miałam zarodka, ale lekarz mówił , ze wszystko jest dobrze. Za dwa tygodnie mam już zobaczyć serduszko [emoji3590]Zobacz załącznik 1015892Zobacz załącznik 1015893
No i witam nowe dziewczyny [emoji6] trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie [emoji110]
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Na razie mam wyniki 3 z pośród wielu, wszystko w normie tylko zastanawia mnie te na niebiesko zaznaczone... Tak jakby czegoś za mało było.
Mam nadzieję, że jednak doszło do późnego zapłodnienia jak mówi lekarz...Poli90 masz tą samą datę okresu co ja. Zarodek już powinien być dawno widoczny. Jeśli nie jest to raczej oznacza puste jajo płodowe nie chce straszyć. Miałam to aż dwa razy
Są zaznaczone na niebiesko, bo są delikatnie są poniżej normy (L na końcu). Kiedyś czytałam o nich, ale ogólnie to jakieś mało ważne parametry, w ciąży nie trzeba mieć wszystkiego w granicach normy, bo i ciąża dla organizmu normalna nie jest, więc delikatne odchylenia nie muszą oznaczać niczego złego. Lekarz spojrzy i będzie wiedział.Na razie mam wyniki 3 z pośród wielu, wszystko w normie tylko zastanawia mnie te na niebiesko zaznaczone... Tak jakby czegoś za mało było.Zobacz załącznik 1015914Zobacz załącznik 1015915
Niedoczynna93
Właśnie szperam o tym w necie i może to być nawet od przyjmowania leków hormonalnych [emoji846]Są zaznaczone na niebiesko, bo są delikatnie są poniżej normy (L na końcu). Kiedyś czytałam o nich, ale ogólnie to jakieś mało ważne parametry, w ciąży nie trzeba mieć wszystkiego w granicach normy, bo i ciąża dla organizmu normalna nie jest, więc delikatne odchylenia nie muszą oznaczać niczego złego. Lekarz spojrzy i będzie wiedział.
Wiatraki
Niestety... Pierwsza ciaza wszystko super, po 8latach chcieliśmy kolejne dziecko, zaszłam odrazu,niestety...pierwszy raz straciłam... Teraz jestem znowu w ciąży... Zaszłam w pierwszym cyklu... Nie miałam zabiegu, ani farmakologii... Też myślałam, że mnie to nie dotyczy... Niestety... Stąd mam tyle obaw...Jezu, dziewczyny, mam wrażenie, ze co druga z Was przeszła poronienie. Naprawdę to aż tak fatalnie statystycznie wyglada?
nnat.
A już widzicie zarodek??
Nie, chociaż ginekolog przypuszczał że widać jego zarys
Jezu, dziewczyny, mam wrażenie, ze co druga z Was przeszła poronienie. Naprawdę to aż tak fatalnie statystycznie wyglada?
Niestety, tak.
U mnie dzisiaj 5t4d i nie miałam zarodka, ale lekarz mówił , ze wszystko jest dobrze. Za dwa tygodnie mam już zobaczyć serduszko [emoji3590]Zobacz załącznik 1015892Zobacz załącznik 1015893
Piateczka
Ciekawe czemu mi nie mówił za tydzień albo za dwa wizyta, tylko za 5 dni
Super, że wszystko jest ok, teraz tylko czekać na serduszko [emoji3059] 5 dni zleci szybko [emoji6]
A co do wizyt to przydałoby się w jednym poście zebrać wszystkie terminy, bo tak to idzie się zgubić [emoji16] ale można też każdego ranka mówić kto i o której ma wizytę i już [emoji4]
Haha zaraz moja metoda się rozpowszechni, a wcale nie jest powiedziane, że jest prawdziwa [emoji16] chociaż u mnie się sprawdziła
To prawie tak samo jak @nnat. [emoji6] za dwa tygodnie będzie serduszko [emoji8]
No i witam nowe dziewczyny [emoji6] trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie [emoji110]
U Ciebie było podobnie, prawda??? najpierw pęcherzyk a na następnej zaraz wizycie serduszko?
Jak sluszna metoda to niech się rozpowszechnia
reklama
U
użytkownik 181
Gość
To tak jak u mnie [emoji6]u mnie sie pojawil w 6+1 (usg) 6+3 (om)
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]