AniulekP
Fanka BB :)
Ja też czekam do 9 września...Jejku dziewczyny jak ja bym juz chciala zobczyc serducho a tu trzeba czekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam do 9 września...Jejku dziewczyny jak ja bym juz chciala zobczyc serducho a tu trzeba czekac
Super, że masz zachcianki ja czekam kiedy u mnie nastąpią takie prawdziweeee.... Kurde dziś miałam niby zachcianke na kebsa i dupa.... Zjadłam dwa gryzy i tak mnie zaczęło mdlić ze sobie odpuscilam.Zachciało mi się frytek, więc mąż pojechał do sklepu i już siedzą w piekarniku [emoji23]
W takim razie smacznego [emoji4][emoji4]Zachciało mi się frytek, więc mąż pojechał do sklepu i już siedzą w piekarniku [emoji23]
Dziękuję @AniulekP [emoji4] u nas dziś w mieście z burzy zrobiła się apokalipsa, zalane miasto, pokrywane znaki, bilboardy.@Urszulka cieszę się że wszystko jest ok, piękny zarodek i ślicznie bijące serduszko [emoji7]wiedziałam że tak będzie, nie było innej opcji [emoji16]
Ciężki dzień u mnie dziś też po upał nie miłosierny, chcieliśmy iść nad wodę ale zaczęło się chmurzyc, na szczęście burza przeszła bokiem ale popadalo i od razu lepiej się zrobiło[emoji16]
Witam nowe mamuśki, gratulacje i dużo zdrówka dla Was [emoji7]
Generalnie ja dziś się lepiej czuje niż wczoraj, z rana trochę mdlilo ale przeszło obiad i kolacje zjadłam normalnie [emoji16]
Mi po wizycie placka po węgiersku więc dojechaliśmy po drodze na obiad i zjadłam pół. Apetyt mam ale nic mi się nie miesci w żołądku. Skurczyl sie chyba i puchnie po zjedzeniu.Zachciało mi się frytek, więc mąż pojechał do sklepu i już siedzą w piekarniku [emoji23]
Cudownie, gratulacje Kochana [emoji3590]To tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Boże, oby i u mnie już było we wtorek.Ja miałam w piątek zarodek 2,5 mm, a teraz we wtorek było już serduszko i 5,9 mm [emoji6]Widzisz, nerwy niepotrzebne, maleństwo się super rozwija [emoji3059] kiedy kolejna wizyta?
Ja tak dzisiaj miałam smaka na lody Mc flurry.... I zjadłam.Zachciało mi się frytek, więc mąż pojechał do sklepu i już siedzą w piekarniku [emoji23]
Ja ich nie przestaje trzymać już od dawna [emoji4]Cudownie, gratulacje Kochana [emoji3590]
A tak się balas i wszystko okazało się być ok
Trzymaj za mnie kciuki Boże, oby i u mnie już było we wtorek. Ja tak dzisiaj miałam smaka na lody Mc flurry.... I zjadłam.
Ale mdłości męczą mnie cały dzień. Jak na wieczór puszczalo tak teraz... Niekoniecznie.
Zauważyłam, że kluczowe jest szybkie spełnienie zachcianki [emoji16] przynajmniej u mnie tak jest, że jak za późno coś dostanę to mi ochota mija i niedobrze się robi [emoji23] żal mi tylko mojego męża, bo tak lata ciągle po coś... [emoji849] Póki co jeszcze ze mną wytrzymuje, ale jak długo... [emoji16]Super, że masz zachcianki ja czekam kiedy u mnie nastąpią takie prawdziweeee.... Kurde dziś miałam niby zachcianke na kebsa i dupa.... Zjadłam dwa gryzy i tak mnie zaczęło mdlić ze sobie odpuscilam.
To mamy ten sam termin [emoji4]Ja mam 5t4d a termin wg OM na 26.04 [emoji6][emoji28]