reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
@Urszulka cieszę się że wszystko jest ok, piękny zarodek i ślicznie bijące serduszko [emoji7]wiedziałam że tak będzie, nie było innej opcji [emoji16]
Ciężki dzień u mnie dziś też po upał nie miłosierny, chcieliśmy iść nad wodę ale zaczęło się chmurzyc, na szczęście burza przeszła bokiem ale popadalo i od razu lepiej się zrobiło[emoji16]
Witam nowe mamuśki, gratulacje i dużo zdrówka dla Was [emoji7]
Generalnie ja dziś się lepiej czuje niż wczoraj, z rana trochę mdlilo ale przeszło obiad i kolacje zjadłam normalnie [emoji16]

@Urszulka cieszę się że wszystko jest ok, piękny zarodek i ślicznie bijące serduszko [emoji7]wiedziałam że tak będzie, nie było innej opcji [emoji16]
Ciężki dzień u mnie dziś też po upał nie miłosierny, chcieliśmy iść nad wodę ale zaczęło się chmurzyc, na szczęście burza przeszła bokiem ale popadalo i od razu lepiej się zrobiło[emoji16]
Witam nowe mamuśki, gratulacje i dużo zdrówka dla Was [emoji7]
Generalnie ja dziś się lepiej czuje niż wczoraj, z rana trochę mdlilo ale przeszło obiad i kolacje zjadłam normalnie [emoji16]
Dziękuję @AniulekP [emoji4] u nas dziś w mieście z burzy zrobiła się apokalipsa, zalane miasto, pokrywane znaki, bilboardy.
Zachciało mi się frytek, więc mąż pojechał do sklepu i już siedzą w piekarniku [emoji23]
Mi po wizycie placka po węgiersku więc dojechaliśmy po drodze na obiad i zjadłam pół. Apetyt mam ale nic mi się nie miesci w żołądku. Skurczyl sie chyba i puchnie po zjedzeniu.
Frytki też bym zjadła ale tylko oczami, smacznego [emoji4]

To tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Cudownie, gratulacje Kochana [emoji3590]
A tak się balas i wszystko okazało się być ok :)
Trzymaj za mnie kciuki :)
Ja miałam w piątek zarodek 2,5 mm, a teraz we wtorek było już serduszko i 5,9 mm [emoji6]Widzisz, nerwy niepotrzebne, maleństwo się super rozwija [emoji3059] kiedy kolejna wizyta?
Boże, oby i u mnie już było we wtorek.
Zachciało mi się frytek, więc mąż pojechał do sklepu i już siedzą w piekarniku [emoji23]
Ja tak dzisiaj miałam smaka na lody Mc flurry.... I zjadłam. :D
Ale mdłości męczą mnie cały dzień. Jak na wieczór puszczalo tak teraz... Niekoniecznie.

Cudownie, gratulacje Kochana [emoji3590]
A tak się balas i wszystko okazało się być ok :)
Trzymaj za mnie kciuki :) Boże, oby i u mnie już było we wtorek. Ja tak dzisiaj miałam smaka na lody Mc flurry.... I zjadłam. :D
Ale mdłości męczą mnie cały dzień. Jak na wieczór puszczalo tak teraz... Niekoniecznie.
Ja ich nie przestaje trzymać już od dawna [emoji4]

Super, że masz zachcianki ja czekam kiedy u mnie nastąpią takie prawdziweeee.... Kurde dziś miałam niby zachcianke na kebsa i dupa.... Zjadłam dwa gryzy i tak mnie zaczęło mdlić ze sobie odpuscilam.
Zauważyłam, że kluczowe jest szybkie spełnienie zachcianki [emoji16] przynajmniej u mnie tak jest, że jak za późno coś dostanę to mi ochota mija i niedobrze się robi [emoji23] żal mi tylko mojego męża, bo tak lata ciągle po coś... [emoji849] Póki co jeszcze ze mną wytrzymuje, ale jak długo... [emoji16]

reklama
Do góry