reklama
Jezu, dziewczyny, mam wrażenie, ze co druga z Was przeszła poronienie. Naprawdę to aż tak fatalnie statystycznie wyglada?
Mimi1987
Fanka BB :)
Nic się nie przejmuj, one na zdjęciach tak wyglądają, mój jest podobny do Twojego, a w opisie jest, że 10 mm × 9 mmTeraz ja się wystraszylam że mój pęcherzyk jest jakis płaski [emoji20]Zobacz załącznik 1015870
Dziękuję, ale wlansie dlatego się tak martwię, bo przez ostatnie pół roku brał diphaston i ovarin na regulację cykli i miałam 28/29 dni , więc nic mi się u mnie nie podoba, ale dziękuję za otuchęNie przejmuj się, ja ostatnia @ miałam 2 lipca, beta rosła ładnie, na usg w 5tyg nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Teraz mam wizytę w piątek. Ginekolog kazała mi się nie martwić, owulacja często jest późno, tym bardziej przy takich nie regularnych cyklach jakie mam ja. Tez plamilam, ale po luteinie przestałam.
Niestety tak...sama przeszłam jedno i słyszę co chwilę od kogoś taka smutna wiadomość..Jezu, dziewczyny, mam wrażenie, ze co druga z Was przeszła poronienie. Naprawdę to aż tak fatalnie statystycznie wyglada?
Majaga
U mnie dzisiaj 5t4d i nie miałam zarodka, ale lekarz mówił , ze wszystko jest dobrze. Za dwa tygodnie mam już zobaczyć serduszko [emoji3590]Tak, byłam na wizycie we wtorek, w 5+5 według Pani doktor, był zarodek i serduszko nawet.
Ja jestem w 5 tyg. A też mam jakiś płaski .Nic się nie przejmuj, one na zdjęciach tak wyglądają, mój jest podobny do Twojego, a w opisie jest, że 10 mm × 9 mm
Najeczka
U mnie nie poronienie, a poród przedwczesnyJezu, dziewczyny, mam wrażenie, ze co druga z Was przeszła poronienie. Naprawdę to aż tak fatalnie statystycznie wyglada?
Chyba dlatego, że teraz wcześniej WIEMY, niż kiedyś. Ale rzeczywiście statystyka nie jest miłaNiestety tak...sama przeszłam jedno i słyszę co chwilę od kogoś taka smutna wiadomość..
reklama
Dlatego ja też się obawiam[emoji20]termin porodu mam wyznaczony na 27.04...najgorsze to te czekanie czy się rozwinie coś w pęcherzyku [emoji20]Ja jestem w 5 tyg. A też mam jakiś płaski .