reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Teraz ja się wystraszylam że mój pęcherzyk jest jakis płaski [emoji20]
Screenshot_2019-08-28-10-27-36.jpeg

reklama
Jezu, dziewczyny, mam wrażenie, ze co druga z Was przeszła poronienie. Naprawdę to aż tak fatalnie statystycznie wyglada?

Nie przejmuj się, ja ostatnia @ miałam 2 lipca, beta rosła ładnie, na usg w 5tyg nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Teraz mam wizytę w piątek. Ginekolog kazała mi się nie martwić, owulacja często jest późno, tym bardziej przy takich nie regularnych cyklach jakie mam ja. Tez plamilam, ale po luteinie przestałam.
Dziękuję, ale wlansie dlatego się tak martwię, bo przez ostatnie pół roku brał diphaston i ovarin na regulację cykli i miałam 28/29 dni , więc nic mi się u mnie nie podoba, ale dziękuję za otuchę :)

reklama
Do góry