reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Ja już po pracy..odpoczywam. Ja już chyba naprawdę muszę powiedzieć w pracy o ciąży bo już pomału robi się nie zręcznie. Dostałam grafik na września, widzę że robi się już grafik na październik, koleżanka z pracy chce się zamienić na jakieś tam dni a przecież planuje iść na zwolnienie od 9. No porażka już nie wiem co odpowiadać a najgorsze jest to że jeszcze zgodziłam się na dodatkowy dzień w następnym tygodniu. No kurde pogrzalo mnie do reszty... A najlepszy dziś był stały klient, taki starszy Pan o lasce . Z tekstem "chyba coś będzie co bo taki brzuszek ci odstaje już wcześniej chciałem powiedzieć ale co tam.... Haha no kurde masakra poprostu [emoji849][emoji17]

reklama
Mi też podobają się Bebetto ale Holland i Bresso. Roan Bass Soft też jak dla mnie fajny.. Zobacz załącznik 1013069Zobacz załącznik 1013070Zobacz załącznik 1013071
Takie w moim stylu [emoji16] generalnie bebetto ma dużo podobnych i wszystkie są super [emoji3059]
Ja już po pracy..odpoczywam. Ja już chyba naprawdę muszę powiedzieć w pracy o ciąży bo już pomału robi się nie zręcznie. Dostałam grafik na września, widzę że robi się już grafik na październik, koleżanka z pracy chce się zamienić na jakieś tam dni a przecież planuje iść na zwolnienie od 9. No porażka już nie wiem co odpowiadać a najgorsze jest to że jeszcze zgodziłam się na dodatkowy dzień w następnym tygodniu. No kurde pogrzalo mnie do reszty... A najlepszy dziś był stały klient, taki starszy Pan o lasce . Z tekstem "chyba coś będzie co bo taki brzuszek ci odstaje już wcześniej chciałem powiedzieć ale co tam.... Haha no kurde masakra poprostu [emoji849][emoji17]
No to Ci dziadziuś powiedział [emoji16] musisz przemyśleć co z tym zrobić, w sensie czy już powiedzieć... Chyba że pojdziesz wcześniej do lekarza i załatwisz sobie zwolnienie, albo chociaż zaświadczenie, że jesteś w ciąży to dźwigać nie będziesz musiała [emoji6]

Takie w moim stylu [emoji16] generalnie bebetto ma dużo podobnych i wszystkie są super [emoji3059]No to Ci dziadziuś powiedział [emoji16] musisz przemyśleć co z tym zrobić, w sensie czy już powiedzieć... Chyba że pojdziesz wcześniej do lekarza i załatwisz sobie zwolnienie, albo chociaż zaświadczenie, że jesteś w ciąży to dźwigać nie będziesz musiała [emoji6]
Przecież miałam powiedzieć dziś.... Kurde szefowa przyjechała taka nie w sosie tak stała patrzyła. Jakby czekała bo wiedziała że chce jej cos powiedzieć. Ale co ja zrobiłam? Nic.. Oczywiście tchórz ze mnie, dorosła baba i o....

Przecież miałam powiedzieć dziś.... Kurde szefowa przyjechała taka nie w sosie tak stała patrzyła. Jakby czekała bo wiedziała że chce jej cos powiedzieć. Ale co ja zrobiłam? Nic.. Oczywiście tchórz ze mnie, dorosła baba i o....
A jutro szefowa też będzie? Może się uda [emoji6]

Nie jutro nie także odetchnelam hahha[emoji1787] ale to mnie nie ominie. Mąż mówi że zachowuję się jakby miała mnie zabić [emoji1787]
Powiem Ci, że ja też bym nie wiedziała jak to powiedzieć, więc swoją jak dostanę zwolnienie to poinformuję telefonicznie [emoji16] taka odważna jestem [emoji23] powiem, że muszę leżeć i na razie niestety nie mogę pojawić się w firmie [emoji16]

Hehe wcale nie :) to my jesteśmy wariatki [emoji1]
Ja test ciążowy zrobiłam 1x i nawet nie chciałam go powtórzyć przez 2 dni. Zrobiłam od razu bete w poniedziałek a teraz tylko przyrost sprawdzałam. Wygląda na książkowy. Oby tam coś było. Ja to nie wiem co to mdłości. Tyle kobiet jednak je ma, że aż się zastanawiam. Próbowałam o tym czytać skąd się biorą ale mało zrozumiałam. I nadal nie wiem czemu jedne mają a inne nie. Współczuję Wam serdecznie [emoji847]

Z tymi mdłościami i wymiotami to może być tak że to jest jeszcze przed nami..... :D nie mów hop.... :D

Rany, u mnie jeszcze daleka droga do takich wyborów :)

Fajnie, że całkowicie naturalnie się Wam udało. Ja przez prawie 3 lata nie mogłam z jedną nieudaną próbą. Potem okazało się, że pęcherzyki mi nie rosły i musiałam się wspomagać.

O proszę... Dobrze ze się udało. Ja poimnelan wcześniej Twoje pytanie. W obie ciaze zaszlam naturalnie, pierwsza bez planowania, stracona, druga teraz właściwie w 2 cyklu starań, chociaż pierwszy odpuścilismy troszkę :)

Jeju ja z brzuchem mam to samo. Tzn nikt nic mi nie powiedział, ale przyszłam dzisiaj do pracy w zapietych spodniach, a od 13 chodzę z rozpietym guzikiem i zamek do połowy rozsuniety i zasłania to jak tylko mogę, hahaha :D
Kurde, ja też mam straszny problem z rozmową z szefostwem... Nie wiem kiedy i jka temat ugryźć... Boję się jka stąd do tamtad.

reklama
Do góry