reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

Ja już po pracy..odpoczywam. Ja już chyba naprawdę muszę powiedzieć w pracy o ciąży bo już pomału robi się nie zręcznie. Dostałam grafik na września, widzę że robi się już grafik na październik, koleżanka z pracy chce się zamienić na jakieś tam dni a przecież planuje iść na zwolnienie od 9. No porażka już nie wiem co odpowiadać a najgorsze jest to że jeszcze zgodziłam się na dodatkowy dzień w następnym tygodniu. No kurde pogrzalo mnie do reszty... A najlepszy dziś był stały klient, taki starszy Pan o lasce . Z tekstem "chyba coś będzie co bo taki brzuszek ci odstaje już wcześniej chciałem powiedzieć ale co tam.... Haha no kurde masakra poprostu [emoji849][emoji17]

reklama
Mi też podobają się Bebetto ale Holland i Bresso. Roan Bass Soft też jak dla mnie fajny.. Zobacz załącznik 1013069Zobacz załącznik 1013070Zobacz załącznik 1013071
Takie w moim stylu [emoji16] generalnie bebetto ma dużo podobnych i wszystkie są super [emoji3059]
Ja już po pracy..odpoczywam. Ja już chyba naprawdę muszę powiedzieć w pracy o ciąży bo już pomału robi się nie zręcznie. Dostałam grafik na września, widzę że robi się już grafik na październik, koleżanka z pracy chce się zamienić na jakieś tam dni a przecież planuje iść na zwolnienie od 9. No porażka już nie wiem co odpowiadać a najgorsze jest to że jeszcze zgodziłam się na dodatkowy dzień w następnym tygodniu. No kurde pogrzalo mnie do reszty... A najlepszy dziś był stały klient, taki starszy Pan o lasce . Z tekstem "chyba coś będzie co bo taki brzuszek ci odstaje już wcześniej chciałem powiedzieć ale co tam.... Haha no kurde masakra poprostu [emoji849][emoji17]
No to Ci dziadziuś powiedział [emoji16] musisz przemyśleć co z tym zrobić, w sensie czy już powiedzieć... Chyba że pojdziesz wcześniej do lekarza i załatwisz sobie zwolnienie, albo chociaż zaświadczenie, że jesteś w ciąży to dźwigać nie będziesz musiała [emoji6]

Takie w moim stylu [emoji16] generalnie bebetto ma dużo podobnych i wszystkie są super [emoji3059]No to Ci dziadziuś powiedział [emoji16] musisz przemyśleć co z tym zrobić, w sensie czy już powiedzieć... Chyba że pojdziesz wcześniej do lekarza i załatwisz sobie zwolnienie, albo chociaż zaświadczenie, że jesteś w ciąży to dźwigać nie będziesz musiała [emoji6]
Przecież miałam powiedzieć dziś.... Kurde szefowa przyjechała taka nie w sosie tak stała patrzyła. Jakby czekała bo wiedziała że chce jej cos powiedzieć. Ale co ja zrobiłam? Nic.. Oczywiście tchórz ze mnie, dorosła baba i o....

Przecież miałam powiedzieć dziś.... Kurde szefowa przyjechała taka nie w sosie tak stała patrzyła. Jakby czekała bo wiedziała że chce jej cos powiedzieć. Ale co ja zrobiłam? Nic.. Oczywiście tchórz ze mnie, dorosła baba i o....
A jutro szefowa też będzie? Może się uda [emoji6]

Nie jutro nie także odetchnelam hahha[emoji1787] ale to mnie nie ominie. Mąż mówi że zachowuję się jakby miała mnie zabić [emoji1787]
Powiem Ci, że ja też bym nie wiedziała jak to powiedzieć, więc swoją jak dostanę zwolnienie to poinformuję telefonicznie [emoji16] taka odważna jestem [emoji23] powiem, że muszę leżeć i na razie niestety nie mogę pojawić się w firmie [emoji16]

Hehe wcale nie :) to my jesteśmy wariatki [emoji1]
Ja test ciążowy zrobiłam 1x i nawet nie chciałam go powtórzyć przez 2 dni. Zrobiłam od razu bete w poniedziałek a teraz tylko przyrost sprawdzałam. Wygląda na książkowy. Oby tam coś było. Ja to nie wiem co to mdłości. Tyle kobiet jednak je ma, że aż się zastanawiam. Próbowałam o tym czytać skąd się biorą ale mało zrozumiałam. I nadal nie wiem czemu jedne mają a inne nie. Współczuję Wam serdecznie [emoji847]

Z tymi mdłościami i wymiotami to może być tak że to jest jeszcze przed nami..... :D nie mów hop.... :D

Rany, u mnie jeszcze daleka droga do takich wyborów :)

Fajnie, że całkowicie naturalnie się Wam udało. Ja przez prawie 3 lata nie mogłam z jedną nieudaną próbą. Potem okazało się, że pęcherzyki mi nie rosły i musiałam się wspomagać.

O proszę... Dobrze ze się udało. Ja poimnelan wcześniej Twoje pytanie. W obie ciaze zaszlam naturalnie, pierwsza bez planowania, stracona, druga teraz właściwie w 2 cyklu starań, chociaż pierwszy odpuścilismy troszkę :)

Jeju ja z brzuchem mam to samo. Tzn nikt nic mi nie powiedział, ale przyszłam dzisiaj do pracy w zapietych spodniach, a od 13 chodzę z rozpietym guzikiem i zamek do połowy rozsuniety i zasłania to jak tylko mogę, hahaha :D
Kurde, ja też mam straszny problem z rozmową z szefostwem... Nie wiem kiedy i jka temat ugryźć... Boję się jka stąd do tamtad.

reklama
Do góry