Mi też nie liczy promocji [emoji24] a myślałam, że dziś nie będę musiała się ruszać z domu [emoji849]Ja mam jakiś problem z apka bo mi nie liczy promocji [emoji24] muszę iść do rosmana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też nie liczy promocji [emoji24] a myślałam, że dziś nie będę musiała się ruszać z domu [emoji849]Ja mam jakiś problem z apka bo mi nie liczy promocji [emoji24] muszę iść do rosmana
Faktycznie, założyłam rossnę i już działa [emoji4]Też mi nie liczyło. Trzeba założyć też Rossne zaznaczając, że spodziewasz się dziecka i wtedy pięknie zrabatuje
Mąż by mnie z domu wyrzucił jakbym znowu kupiła jakieś smarowidło. Mam 4 napoczęte balsamy do ciała, 3 kremy do rąk i 6 kremów do twarzy. Obiecałam sobie, że nic nie kupuję dopóki tych zapasów nie zużyję.Dziewczyny, dziś w rossmannie 2+2 na ciało, włosy i paznokcie. Można dorwać Palmer'sy przeciw rozstepom w dobrej cenie
Wypłata 2 [emoji23]Do 31 sierpnia
Trzymam kciuki dawaj znać po wizycie [emoji3590]Hej dziewczyny, ja dziś na 11:15 wizyta i USG. Doszla mi jakaś infekcja intymna, stawiam na drożdżycę, najchętniej drapalabym się drucianą szczotką. No ale podobno na spokojnie może mi coś w ciąży na to wypisac, także luz.
Z mdłościami bajka po prostu, psiapsiola byla u mnie na kilka dni, miałam ją odwieźć na pociąg ale musiałam poprosić inna psiapsiole, bo samochodem jestem w stanie jechac tylko jakies max 15min z tego co widzę (i zaraz po haftowanie na parkingu). W tamtą stronę jeszcze jak cię mogę, spowrotem haftalam do worka na śmieci. Co do jedzenia to zależy od dnia, bywają lepsze i gorsze, ale coraz więcej tych gorszych gdy do wieczora jem chleb z masłem, a wieczorem bierze mnie na zachcianki. Z ostatnich zachcianek to pizza, była pyszna ale później przez kolejna godzinę nie mogłam odejść dalej niz kilka metrów od zlewu nie zdazylam nawet do lazienki żeby z muszlą pogadac, co probowalam odejść od zlewu w kuchni to kontynuacja... eh, stan błogosławiony
I tylko ten jajnik czułaś bez żadnych boków brzucha? Popadam w paranoję [emoji57]Mnie tez bolało tylko od strony jednego jajnika. To normalne. Wszystko sie rozciąga i zmienia. Nie ma się czym martwić, chyba że bardzo zacznie Cię boleć. Połóż się ,odpocznij i bedzie ok [emoji4]
Póki co to jednak w większości mdłości bez wymiotów, głównie fałszywe alarmy plus kilka spektakularnych haftów, jeszcze daleko do odwodnienia ale piję, piję lekarzowi oczywiście powiem, ale nie sądzę żeby to było coś więcej niż po prostu uroki ciążyWypłata 2 [emoji23] Trzymam kciuki dawaj znać po wizycie [emoji3590]
A z tymi wymiotami to uważaj, pij dużo żebyś się nie odwodnila. Powiedz może też o tym lekarzowi..
Hahaha okej, zrozumiano [emoji16]Póki co to jednak w większości mdłości bez wymiotów, głównie fałszywe alarmy plus kilka spektakularnych haftów, jeszcze daleko do odwodnienia ale piję, piję lekarzowi oczywiście powiem, ale nie sądzę żeby to było coś więcej niż po prostu uroki ciąży
Też mi nie liczyło. Trzeba założyć też Rossne zaznaczając, że spodziewasz się dziecka i wtedy pięknie zrabatuje
Oooo co ciekawego jeszcze kupiłaś?No i 187 zł mniej na koncie [emoji23][emoji33]
Oooo co ciekawego jeszcze kupiłaś?