nnat.
Fanka BB :)
Fantastycznie [emoji173] o 300 wyższa od mojej.
Robiłam tylko raz, czy dla porownania powinnam zrobić jeszcze drugi?
Dziś mam kiepski dzień jak na razie. Znowu boli mnie koszmarnie głowa. I szyja. Uchylać się nie mogę. Trochę czuje brzuszek, ale znosnie. No i po raz pierwszy w ciągu dnia senność ledwo do opanowania. W pracy jestem i nie umiem już czegokolwiek zrobić przez ten bol [emoji58]
Zrób ale w odstępie dwóch dni. Np jutro i w piątek żeby przyrost sprawdzić. Chociaż nie musisz. Ja biję sie z myślami czy sie przyrostem stresować...
Też mnie przez chwilę kusiło to sprawdzić, ale założyłam że jeśli nie mam żadnych plamień to wszystko jest ok i poczekam na wizytę co lekarz zleci [emoji4]
Też tak myślałam, ale po poronieniu wolę dmuchać na zimne i mieć cokolwiek już na pierwszej wizycie. Najchętniej to bym pełen pakiet badań zrobiła.... Ale z tym się wstrzymam, akurat kasa jest nam potrzebna, więc powoli będę uzupełniać badania.
No jak nijaki, jak pozytywJa dzisiaj powinnam dostać miesiączkę zrobiłam jak Paola test dla pewności tylko ze dopiero teraz kiedy w ubikacji byłam ze 100 razy i wyszedł taki nijaki ☹