reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

U mnie wcześnie jeszcze, to dopiero 4+5.

Chociaż ja Wam powiem, wolałabym mdłości, nawet bym jakoś dała radę z wymiotami, byle bym miała gwarancję że się wszystko uda, a dziecko będzie zdrowe. W poprzedniej ciąży w ogóle mi się mdłości nie zdarzały.

reklama
U mnie wcześnie jeszcze, to dopiero 4+5.

Chociaż ja Wam powiem, wolałabym mdłości, nawet bym jakoś dała radę z wymiotami, byle bym miała gwarancję że się wszystko uda, a dziecko będzie zdrowe. W poprzedniej ciąży w ogóle mi się mdłości nie zdarzały.
O to zazdraszczam :D ja w poprzedniej ciąży szpital 3/4 razy... Niepowsciagliwe wymioty ciężarnych... To było coś...

Ojej przykro mi masz rację trzeba czegoś doświadczyć na własnej skórze żeby potem cokolwiek docenić... W takim razie teraz trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej

U mnie 5+0 więc bardzo podobnie:)
Jaką mialyscie bete w tym czasie ? Niedługo jadę odebrać swoje wyniki.
Oooo, to idziemy łeb w łeb ♥
Ja jeszcze bety nie robiłam, to Twoje pierwsze badanie? Badasz przyrost, czy tylko samą betę dla potwierdzenia ciąży??

Ojej przykro mi masz rację trzeba czegoś doświadczyć na własnej skórze żeby potem cokolwiek docenić... W takim razie teraz trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej
No niestety... Dzięki Kochana ♥ Staram się i ja być jak najlepszej myśli, tym bardziej, że jest INACZEJ niż poprzednio :)

Ja dzis tez betuje, i w srode tez :), martwia mnie te niby plamienia ;(. Udalo mi sie zapisac na usg 28.08, bedzie to 6t4d, jak dotrwam. Z objawow tez prawie nic, oprocz tych plamien i pobolowania podbrzusza, nawet mam wrazenie ze cyce sflaczaly :(.
Oooo, to idziemy łeb w łeb ♥
Ja jeszcze bety nie robiłam, to Twoje pierwsze badanie? Badasz przyrost, czy tylko samą betę dla potwierdzenia ciąży??

No niestety... Dzięki Kochana ♥ Staram się i ja być jak najlepszej myśli, tym bardziej, że jest INACZEJ niż poprzednio :)
Chuba nawet podobne straty mialysmy wczesniej. Ciesze sie, ze jestes dobrej mysli, ja sie boje wczesnej ciazy, ciagle mi sie wydaje, ze nie uda mi sie.
Będę badała w celu potwierdzenia dzisiaj. To pierwsza po piątkowym teście. Test robiłam tylko jeden. Zrobiłam też nie wiem czy potrzebnie progesteron.

reklama
Chuba nawet podobne straty mialysmy wczesniej. Ciesze sie, ze jestes dobrej mysli, ja sie boje wczesnej ciazy, ciagle mi sie wydaje, ze nie uda mi sie.
Będę badała w celu potwierdzenia dzisiaj. To pierwsza po piątkowym teście. Test robiłam tylko jeden. Zrobiłam też nie wiem czy potrzebnie progesteron.
Już Ci się udało :)
Jeju, ja to z 10 testów już zrobiłam, dobrze że się kończy mój zapas :D Bo chyba bym zwariowała :D
Ja też jak pójdę na betę, to zrobię progesteron.

Ja mam dokładnie takie same doświadczenia, więc też się cieszę z mdłości, chociaż męczą jak nie wiem co. Do tego stres przed dzisiejszą wizytą.
Daj znać po koniecznie, my trzymamy kciuki :)
O której wizyta?

Do góry