reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

:) :) :) Hejka ja dzis ide na pierwsza wizytę mam o 18 jestem w 6 tygodniu moze w pecherzyku będzie juz kropeczkę będzie widaćLink do: ana-1.jpg and 95 more files
To tak jak ja, też mam dziś pierwsza wizytę i też 6 tydzień zaczynam mam też cicha nadzieję, że ujrze już mała kropeczkę powodzenia życzę i czekamy na dobre wieści :-) miłego dnia :-)

reklama
Hej, ja po wizycie u ginki, nie wytrzymalam do przyszlego tygodnia. Co prawda tylko mnie zbadala bo powiedziala ze na usg ze wczesnie, wiec czekam do przyszlej srody. Poprosilam do tego czasu zwolnienie bo ja dojezdzam 120 km do pracy, szczesliwa nie byla ale dala. Taki lekarz starej daty :), z mega plusow to byla tak delikatna ze nie czulam badania, nigdy nikt mnie tak nie badal :). Oczywiscie przy badaniu czysto, wiec nie mam pojecia skad taki kolor luteiny, szyjka miekka i zamknieta. Tylko czekac teraz na bete i progresteron. Potwierdzila ze juz nic wiecej mi dac nie moze i tylko czekac i sie nie martwic, latwo powiedziec :)

ja jestem z Bredy a Ty? Ok, jeśli będę potrzebowała się coś dowiedzieć, to będę pisać :)
kochana trzeba myśleć pozytywnie :* nie stresuj się, wiem, że nie jest łatwo ale trzeba trzymać kciuki
Ja z Almere, niedaleko Amsterdamu. Kawalek do siebie mamy :(
Ja mam wizyta na 23 wiec juz nie moge sie doczekac bo to zaraz ;)
bedzie 8tc

Mega zle sie czuje, zmeczenie i mdlosci mnie zabijaja, pierwszy raz mam tak mocne objawy, az sie wystraszylam jak bedzie dalej
A jak radzisz sobie w takiej sytuacji z opieka nad pozostalymi dziecmi?
Ja mam na szczescie duzo lzejsze objawy niz w pierwszej ciazy, ale i tak ciezko mi zajac sie samej malym. Przyklad, ostatnia noc, cierpie na bezsennosc, wiec pobudka o 2, a od 3:30 maly zaczal sie budzic. O 5 juz calkiem byl na nogach. Do tego mdlosci mecza mnie praktycznie caly dzien i ledwo na nogach stoje z niewyspania. Na szczescie bez wymiotow.
Szczerze to nie wyobrazam sobie opieki nad dwojka ;)

Ja mam wizyta na 23 wiec juz nie moge sie doczekac bo to zaraz ;)
bedzie 8tc

Mega zle sie czuje, zmeczenie i mdlosci mnie zabijaja, pierwszy raz mam tak mocne objawy, az sie wystraszylam jak bedzie dalej

To będzie pierwsza wizyta?? :)

Trzymam kciuki ♥

Dziewczyny, czy objawy Wam się nasilają z biegiem kolejnych dni/tygodni?
U mnie jakby spokojniej. Mniej mnie mdli, chociaż nadal mdli. Z mniejszą częstotliwością biegam do toalety. Cały czas jedynie podbolewa brzuch i piersi bolą coraz bardziej.

Dzisiaj w ogóle apetytu nie mam. Zjadłam 2 plasterki sera zółtego i ciastko. Idę wmusić coś sensownego w siebie.

A który dc u Ciebie ?
Mi się nic nie pojawia z objawów. Dalej delikatnie piersi i wczoraj pierwszy raz mocniej bolal brzuch. Apetyt umiarkowany. Ciągle chodzą mi po głowie domowe hot dogi i makaron z samym sosem i serem.

U mnie 6+3... a z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. Nudności mam straszne, co się podniosę z łóżka, to już wracam z powrotem. Dobrze, że mam urlop. Do pracy wracam 2 września i mam nadzieję, że do tego czasu mdłości ustaną

reklama
U mnie 6+3... a z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. Nudności mam straszne, co się podniosę z łóżka, to już wracam z powrotem. Dobrze, że mam urlop. Do pracy wracam 2 września i mam nadzieję, że do tego czasu mdłości ustaną
Też tak miałam do soboty. Porażka jakaś mdłości, brało mnie na wymioty żołądek pusty zawroty głowy ciągle bym leżała. Ledwo żyłam. Kupiłam te krople Anaketon i od niedzieli czuje się o niebo lepiej.. Może spróbuj...

Do góry