reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

A ja dziś od rana nie miałam mdłości. Aż dziwne.... Może to dzięki tym kroplą co kupiłam. Albo taki dzień poprostu.... Bo wczoraj i wcześniej niestety rano siedziałam z głową w kibelku tak się meczylam ale tylko mdłości, bo wymiotować nie miałam czym...

reklama
Tak jeszcze z innej beczki bo mnie nurtuje.. wiem, ze jeszcze daleko do tego ale kiedy zamierzacie w pracy powiedzieć?
Zaświadczenie o ciąży dam po 12 tygodniu.
Pracować będę tyle ile dam radę, w poprzedniej ciąży pracowałam do końca 7 miesiąca, pracowałaby, pewnie dłużej ale przyszły potworne upały, zaczęłam puchnąć, a w pracy nie mam klimatyzacji.
Zobaczymy jak teraz będzie.

To pocieszające. Brzuch mnie do tej pory nie bolal A teraz lekko boli jak na okres i już czarne myśli nachodzą. W ciąży niby moze bolec jak na okres ale już mógłby być to inny bol, żeby kobiet nie straszyć a to akurat musi być podobny. Cholerka :)

Ja jestem na działalności i od kilku miesięcy pracowałam w swoim małym warsztacie stolarskim, ale już od początku ciąży co się kilka razy schylilam to mnie brzuch zaczynał boleć, więc póki co byłam u lekarki rodzinnej i mam bana absolutnego na stolarkę i jestem na zwoleniu. Z tym poziomem haftow itd to i tak bym raczej za dużo nie popracowała.

Ula ja mam tak ze jeden dzień bolą drugi nie bolą i tak w koło
Ja też tak mam :)
To pocieszające. Brzuch mnie do tej pory nie bolal A teraz lekko boli jak na okres i już czarne myśli nachodzą. W ciąży niby moze bolec jak na okres ale już mógłby być to inny bol, żeby kobiet nie straszyć a to akurat musi być podobny. Cholerka :)
Mnie też bruch delikatnie pobolewa.

reklama
Mnie tez pobolewa :-) Czasami na dole, czasami pod piersiami, mam baaardzo częste wzdęcia - ale to tak ma być :-) Wkoncu zachodzą w Nas duuuuze zmiany!

Czy któraś z Was nadal plami?

Do góry