reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Byłam w szpitalu. Dostałam Duphaston. Dzidzia ma 0,59cm, a serduszko bije 130/min. Wiek ciąży dokladnie pokrywa się z ostatnim usg - 6+3 :)

super wiesci!!! duzo lez, bierz leki i mow do Kropeczka, niech tam sie mosci wygodnie :)

Chyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.

witamy, rozgosc sie !

reklama
Nie wiem czy brać ten lek, bo w ulotce jest ze nie zaleca się stosowania kobietom w ciazy, a nie znam tego lekarza, u którego byłam i nie wiem czy mogę mu zaufać na 100%
Przeszukałam fora z ciekawości o tym leku w ciąży i była tam jedna dziewczyna co miała zalecony ten lek ale tylko należy go przyjść gdy coś się dzieje.
Jak krwawienia nie będzie już to trzeba odstawiać. Najlepiej poczytaj o tym jeszcze sama [emoji846]

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Wow, super. Bardzo się cieszę :) Ja w środę idę na drugą wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko. W środę będzie 7 tyg 2 dni. Na ostatniej wizycie było widać tylko i aż pęcherzyk ciążowy

Teraz ja dość mocno plamię :( zaraz jadę na do szpitala żeby mnie zbadali :(
Koniecznie daj znać po wizycie w szpitalu jak się sprawy mają. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze
Teraz doczytałam, że już pisałaś jak po wizycie. Cieszę się, że kropeczka nadal jest u mamy w brzuszku. Oby jak najdłużej

Dziewczyny, a dostałam na te plamienia jeszcze 3x2 tabletki leku Cyclonamine. Znacie może ten lek? Stosowalyscie w ciazy?

Nie znam tego leku!

Jednak bardzo się ciesze ze z dzidzia okej [emoji813]️

Ile z Was nie było jeszcze na usg?

A powiedzcie czy duphaston i luteina maja to samo działanie?

reklama
Byłam w szpitalu. Dostałam Duphaston. Dzidzia ma 0,59cm, a serduszko bije 130/min. Wiek ciąży dokladnie pokrywa się z ostatnim usg - 6+3 :)
Boże, jaką ulga... Cudowne wiadomości!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Chyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.
Zdecydowanie możesz, gratulacje!!!
Wow, super. Bardzo się cieszę :) Ja w środę idę na drugą wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko. W środę będzie 7 tyg 2 dni. Na ostatniej wizycie było widać tylko i aż pęcherzyk ciążowy
Ale zazdroszczę wizyty [emoji6] ja na swoją jednak cierpliwie czekam... Na pierwszej w którym tyg byłaś??
Nie znam tego leku!

Jednak bardzo się ciesze ze z dzidzia okej [emoji813]️

Ile z Was nie było jeszcze na usg?

A powiedzcie czy duphaston i luteina maja to samo działanie?
Ja jeszcze nie byłam [emoji6]

Do góry