reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Byłam w szpitalu. Dostałam Duphaston. Dzidzia ma 0,59cm, a serduszko bije 130/min. Wiek ciąży dokladnie pokrywa się z ostatnim usg - 6+3 :)

super wiesci!!! duzo lez, bierz leki i mow do Kropeczka, niech tam sie mosci wygodnie :)

Chyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.

witamy, rozgosc sie !

reklama
Nie wiem czy brać ten lek, bo w ulotce jest ze nie zaleca się stosowania kobietom w ciazy, a nie znam tego lekarza, u którego byłam i nie wiem czy mogę mu zaufać na 100%
Przeszukałam fora z ciekawości o tym leku w ciąży i była tam jedna dziewczyna co miała zalecony ten lek ale tylko należy go przyjść gdy coś się dzieje.
Jak krwawienia nie będzie już to trzeba odstawiać. Najlepiej poczytaj o tym jeszcze sama [emoji846]

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Wow, super. Bardzo się cieszę :) Ja w środę idę na drugą wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko. W środę będzie 7 tyg 2 dni. Na ostatniej wizycie było widać tylko i aż pęcherzyk ciążowy

Teraz ja dość mocno plamię :( zaraz jadę na do szpitala żeby mnie zbadali :(
Koniecznie daj znać po wizycie w szpitalu jak się sprawy mają. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze
Teraz doczytałam, że już pisałaś jak po wizycie. Cieszę się, że kropeczka nadal jest u mamy w brzuszku. Oby jak najdłużej

Dziewczyny, a dostałam na te plamienia jeszcze 3x2 tabletki leku Cyclonamine. Znacie może ten lek? Stosowalyscie w ciazy?

Nie znam tego leku!

Jednak bardzo się ciesze ze z dzidzia okej [emoji813]️

Ile z Was nie było jeszcze na usg?

A powiedzcie czy duphaston i luteina maja to samo działanie?

reklama
Byłam w szpitalu. Dostałam Duphaston. Dzidzia ma 0,59cm, a serduszko bije 130/min. Wiek ciąży dokladnie pokrywa się z ostatnim usg - 6+3 :)
Boże, jaką ulga... Cudowne wiadomości!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Chyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.
Zdecydowanie możesz, gratulacje!!!
Wow, super. Bardzo się cieszę :) Ja w środę idę na drugą wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko. W środę będzie 7 tyg 2 dni. Na ostatniej wizycie było widać tylko i aż pęcherzyk ciążowy
Ale zazdroszczę wizyty [emoji6] ja na swoją jednak cierpliwie czekam... Na pierwszej w którym tyg byłaś??
Nie znam tego leku!

Jednak bardzo się ciesze ze z dzidzia okej [emoji813]️

Ile z Was nie było jeszcze na usg?

A powiedzcie czy duphaston i luteina maja to samo działanie?
Ja jeszcze nie byłam [emoji6]

Do góry