reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Co do imion to dla chłoca mi się podoba tylko Adam ale zadnemu z domowników już nie :) wiec będzie ciężka przeprawa w tej sprawie tym bardziej że ja coś właśnie na chłopca mam przeczucie :) dla dziewczynki chciałabym Amelka ew. Klara i tu znowu dzieciaki bardziej siostrę chcą :) ale ponieważ ja mam już dzieci obu płci to naprawdę jest mi to obojętne tylko najważniejsze zeby wszystko było ok!!

reklama
Kupiłam wczoraj w aptece krople imbifem biorę razem z espumisanem i nie chce zapeszac ale dziś pierwszy raz jestem w stanie coś ze sobą zrobić... Mam nadzieję że to się utrzyma i będzie lepiej po tych lekach bo inaczej się wykoncze

Kupiłam wczoraj w aptece krople imbifem biorę razem z espumisanem i nie chce zapeszac ale dziś pierwszy raz jestem w stanie coś ze sobą zrobić... Mam nadzieję że to się utrzyma i będzie lepiej po tych lekach bo inaczej się wykoncze
Musisz dietę lekkostrawną wprowadzić. Miałam to samo w pierwszej ciąży tylko, że bóle były tak okrutne do wymiotów i omdleń. Szpital w karcie mi napisał, że musi być dieta lekkostrawna. Koszmar się skończył po poronieniu.

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)

o jaki cudny widok!!!
jest Bejbik, poprostu w chowanego sie bawi, a co do takich baranow co od razu skreslaja to szkoda slow!!!

Slyszalam o tabletkach, ktore maja duza zawartosc imbiru. Mozesz rowniez kupic sam imbir, tylko pamietaj, zeby dobrze go wycisnac/pokroic przed zalaniem woda.
Jest tez cos takiego jak opaska uciskowa dla ciezarnych, ktora podobno lagodzi objawy nudnosci.
Mi z kolei pomaga wypicie barszczu czerwonego z torebki ;)

u mnie imbir to zabojstwo :) rzygam dalej niz widze ;)
ale w rossmannie widzialam witaminy prenatalne z imbirem p/wymiotne wlasnie moze ktorejs sie taka wiadomosc przyda ;)

Teraz ja dość mocno plamię :( zaraz jadę na do szpitala żeby mnie zbadali :(

trzymam kciuki, trzymajcie sie tam! koniecznie daj znac!

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Jejku, jak się cieszę!!! ☺ Jak widać nigdy nie wolno tracić nadziei!!! ☺

Chyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.

Załączniki

• 20190816_212812.jpg
    20190816_212812.jpg
    513 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry