reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Co do imion to dla chłoca mi się podoba tylko Adam ale zadnemu z domowników już nie :) wiec będzie ciężka przeprawa w tej sprawie tym bardziej że ja coś właśnie na chłopca mam przeczucie :) dla dziewczynki chciałabym Amelka ew. Klara i tu znowu dzieciaki bardziej siostrę chcą :) ale ponieważ ja mam już dzieci obu płci to naprawdę jest mi to obojętne tylko najważniejsze zeby wszystko było ok!!

reklama
Kupiłam wczoraj w aptece krople imbifem biorę razem z espumisanem i nie chce zapeszac ale dziś pierwszy raz jestem w stanie coś ze sobą zrobić... Mam nadzieję że to się utrzyma i będzie lepiej po tych lekach bo inaczej się wykoncze

Kupiłam wczoraj w aptece krople imbifem biorę razem z espumisanem i nie chce zapeszac ale dziś pierwszy raz jestem w stanie coś ze sobą zrobić... Mam nadzieję że to się utrzyma i będzie lepiej po tych lekach bo inaczej się wykoncze
Musisz dietę lekkostrawną wprowadzić. Miałam to samo w pierwszej ciąży tylko, że bóle były tak okrutne do wymiotów i omdleń. Szpital w karcie mi napisał, że musi być dieta lekkostrawna. Koszmar się skończył po poronieniu.

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)

o jaki cudny widok!!!
jest Bejbik, poprostu w chowanego sie bawi, a co do takich baranow co od razu skreslaja to szkoda slow!!!

Slyszalam o tabletkach, ktore maja duza zawartosc imbiru. Mozesz rowniez kupic sam imbir, tylko pamietaj, zeby dobrze go wycisnac/pokroic przed zalaniem woda.
Jest tez cos takiego jak opaska uciskowa dla ciezarnych, ktora podobno lagodzi objawy nudnosci.
Mi z kolei pomaga wypicie barszczu czerwonego z torebki ;)

u mnie imbir to zabojstwo :) rzygam dalej niz widze ;)
ale w rossmannie widzialam witaminy prenatalne z imbirem p/wymiotne wlasnie moze ktorejs sie taka wiadomosc przyda ;)

Teraz ja dość mocno plamię :( zaraz jadę na do szpitala żeby mnie zbadali :(

trzymam kciuki, trzymajcie sie tam! koniecznie daj znac!

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Jejku, jak się cieszę!!! ☺ Jak widać nigdy nie wolno tracić nadziei!!! ☺

Chyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.

Załączniki

• 20190816_212812.jpg
    20190816_212812.jpg
    513 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry