Co do imion to dla chłoca mi się podoba tylko Adam ale zadnemu z domowników już nie wiec będzie ciężka przeprawa w tej sprawie tym bardziej że ja coś właśnie na chłopca mam przeczucie dla dziewczynki chciałabym Amelka ew. Klara i tu znowu dzieciaki bardziej siostrę chcą ale ponieważ ja mam już dzieci obu płci to naprawdę jest mi to obojętne tylko najważniejsze zeby wszystko było ok!!
reklama
Kupiłam wczoraj w aptece krople imbifem biorę razem z espumisanem i nie chce zapeszac ale dziś pierwszy raz jestem w stanie coś ze sobą zrobić... Mam nadzieję że to się utrzyma i będzie lepiej po tych lekach bo inaczej się wykoncze
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Musisz dietę lekkostrawną wprowadzić. Miałam to samo w pierwszej ciąży tylko, że bóle były tak okrutne do wymiotów i omdleń. Szpital w karcie mi napisał, że musi być dieta lekkostrawna. Koszmar się skończył po poronieniu.Kupiłam wczoraj w aptece krople imbifem biorę razem z espumisanem i nie chce zapeszac ale dziś pierwszy raz jestem w stanie coś ze sobą zrobić... Mam nadzieję że to się utrzyma i będzie lepiej po tych lekach bo inaczej się wykoncze
Blizniakisanok
Sysiq - wiedziałam
Zobacz załącznik 1011010
Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)
Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.
A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.
ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
o jaki cudny widok!!!
jest Bejbik, poprostu w chowanego sie bawi, a co do takich baranow co od razu skreslaja to szkoda slow!!!
Slyszalam o tabletkach, ktore maja duza zawartosc imbiru. Mozesz rowniez kupic sam imbir, tylko pamietaj, zeby dobrze go wycisnac/pokroic przed zalaniem woda.
Jest tez cos takiego jak opaska uciskowa dla ciezarnych, ktora podobno lagodzi objawy nudnosci.
Mi z kolei pomaga wypicie barszczu czerwonego z torebki
u mnie imbir to zabojstwo rzygam dalej niz widze
ale w rossmannie widzialam witaminy prenatalne z imbirem p/wymiotne wlasnie moze ktorejs sie taka wiadomosc przyda
Teraz ja dość mocno plamię zaraz jadę na do szpitala żeby mnie zbadali
trzymam kciuki, trzymajcie sie tam! koniecznie daj znac!
Mimi1987
Jejku, jak się cieszę!!! ☺ Jak widać nigdy nie wolno tracić nadziei!!! ☺Zobacz załącznik 1011010
Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)
Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.
A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.
ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Niedoczynna93
Super wieści [emoji3526] To teraz dużo leżeć, wypoczywać i nie stresować się [emoji846] Będzie dobrze!Byłam w szpitalu. Dostałam Duphaston. Dzidzia ma 0,59cm, a serduszko bije 130/min. Wiek ciąży dokladnie pokrywa się z ostatnim usg - 6+3
U
użytkownik 181
Gość
reklama
Gratuluje i zapraszamy do nasChyba też mogę dołączyć do tematu.
W poniedziałek zrobię bete. Jeszcze nic je potwierdzone. Rok temu straciłam pierwsza ciaze ale kreska była ledwo widoczna. Na ten wynik czekałam 3 sekundy. Mimo to jeszcze boję się że jest wcześnie.