Ja mam dwie tylko jedna jaśniejsza i zero objawów.. Nie wiem może wczesna ciąża.. Tak sobie to tłumaczęTeż miałam jasną kreskę ,potem kupiłam czulszy test a tam grube krechy
reklama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Bardzo ładny przyrost [emoji846] jak leżałam w szpitalu beta 151 a za dwa dni 376 i lekarz pochwalił, że bardzo ładnyMam, mam wyniki: 476, skoczylo w 2 dni z 127, kurcze chyba dobrze, co?
Najeczka
Ale żółtawy śluz z tego co wiem też jest prawidłowy, pod warunkiem że nic nie piecze, nie boli.Problem żółtego śluzu no można powiedzieć jaskrawo żółtego dziś wrócił. Nic nie piecze, nie swędzi. Myślałam, że problem zniknął wraz z przyjmowaniem duphastonu.
Prawidłowy śluz to biały, przezroczysty, żółtawy bezwonny.
Najeczka
Super!Mam, mam wyniki: 476, skoczylo w 2 dni z 127, kurcze chyba dobrze, co?
Niedoczynna93
Zauważyłam że to ze stresu. Dziś znowu jakaś afera była bo teść sapie i wtedy te żółte upławy się pojawiły.Ale żółtawy śluz z tego co wiem też jest prawidłowy, pod warunkiem że nic nie piecze, nie boli.
Prawidłowy śluz to biały, przezroczysty, żółtawy bezwonny.
Mimi1987
Chciałam kupić Prenatal, ale pani farmaceutka poleciła mi Falvit mama. I nie wiem czy to dzięki witaminom czy przez sam fakt, że jestem w ciąży - bardzo ładnie wygładziła mi się skóra! ☺ sam mój mąż to zauważył ☺a jeszcze się miałam pytać o witaminy. Któraś łyka coś czy tylko kwas foliowy? Ja w poprzednich brałam femibion ale teraz mam ochotę zmienić na prenatal duo.
Niedoczynna93
To moje przeciwieństwo [emoji846] Mam przesuszoną skórę na całym ciele, włosy wypadają garściami i twarz zbrzydła - mój facet mi o tym ostatnim akurat pięknie zakomunikował [emoji23]Chciałam kupić Prenatal, ale pani farmaceutka poleciła mi Falvit mama. I nie wiem czy to dzięki witaminom czy przez sam fakt, że jestem w ciąży - bardzo ładnie wygładziła mi się skóra! [emoji5] sam mój mąż to zauważył [emoji5]
reklama
No ja na twarzy syfy i włosy zaczęły wypadacTo moje przeciwieństwo [emoji846] Mam przesuszoną skórę na całym ciele, włosy wypadają garściami i twarz zbrzydła - mój facet mi o tym ostatnim akurat pięknie zakomunikował [emoji23]