reklama
Najeczka
Fanka BB :)
Wiem, że łatwo mi mówić, ale poczekaj spokojnie jeszcze kilka dniZrobiłam sobie właśnie test Bobo test i niestety wyszła bardzo słaba druga. Czułość ma 25 a wczoraj robiłam strumieniowy czułość 10 i dwa wyszły pozytywne
Mimi1987
Witam Was kochane Kwietniówki Od kilku dni podglądam Wasze posty, a dziś postanowiłam się uaktywnić ☺ Testy (w sumie zrobiłam ich 4) wyszły pozytywnie, w poniedziałek mam wizytę u ginka aby potwierdzić ciążę, natomiast 9.09.umówiłam się do innego i tu już powinno być widać ❤. Z moich obliczeń wynika, że termin porodu mam na 17 kwietnia. Mam 32 lata i jest to moja druga ciąża, ale pierwszy raz rodziłam 11 lat temu, także czuję się jakbym znów była pierworódką
aszcz
Witam Was kochane Kwietniówki Od kilku dni podglądam Wasze posty, a dziś postanowiłam się uaktywnić ☺ Testy (w sumie zrobiłam ich 4) wyszły pozytywnie, w poniedziałek mam wizytę u ginka aby potwierdzić ciążę, natomiast 9.09.umówiłam się do innego i tu już powinno być widać ❤. Z moich obliczeń wynika, że termin porodu mam na 17 kwietnia. Mam 32 lata i jest to moja druga ciąża, ale pierwszy raz rodziłam 11 lat temu, także czuję się jakbym znów była pierworódką
Cześć! super, gratuluję! też mam wizytę 9.09 i też wtedy ma być widać nie mogę się doczekać.. mam tylko nadzieję, żeby to tego czasu wszystko było ok
Najeczka
I ja Dużo zdjęć usg będzie 9.09Cześć! super, gratuluję! też mam wizytę 9.09 i też wtedy ma być widać nie mogę się doczekać.. mam tylko nadzieję, żeby to tego czasu wszystko było ok
Niedoczynna93
Najwidoczniej masz jeszcze zbyt małe stężenie hcg by test o czułości 25 to wykrył.Zrobiłam sobie właśnie test Bobo test i niestety wyszła bardzo słaba druga. Czułość ma 25 a wczoraj robiłam strumieniowy czułość 10 i dwa wyszły pozytywne
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Hej dziewczyny,
U mnie krew zmieniła się w słabe brunatne upławy, nadal mam nadzieje. Wizyta u doktora jutro [emoji108]
Ja mam 26 lat, to w sumie trzecia ciąża, pierwsza poroniona, z drugiej mam córeczkę 4 letnia, a teraz zobaczymy co będzie [emoji854]
Witam wszystkie nowe osoby [emoji122]
U mnie krew zmieniła się w słabe brunatne upławy, nadal mam nadzieje. Wizyta u doktora jutro [emoji108]
Ja mam 26 lat, to w sumie trzecia ciąża, pierwsza poroniona, z drugiej mam córeczkę 4 letnia, a teraz zobaczymy co będzie [emoji854]
Niedoczynna93
Witam i serdecznie gratuluję [emoji5]️ Jest nas coraz więcej. U mnie na [emoji173]️ wizyta dopiero 3go września także trzeba uzbroić się w cierpliwość. Na razie prawidłowy pęcherzyk na USG [emoji846]Witam Was kochane Kwietniówki Od kilku dni podglądam Wasze posty, a dziś postanowiłam się uaktywnić [emoji5] Testy (w sumie zrobiłam ich 4) wyszły pozytywnie, w poniedziałek mam wizytę u ginka aby potwierdzić ciążę, natomiast 9.09.umówiłam się do innego i tu już powinno być widać [emoji173]. Z moich obliczeń wynika, że termin porodu mam na 17 kwietnia. Mam 32 lata i jest to moja druga ciąża, ale pierwszy raz rodziłam 11 lat temu, także czuję się jakbym znów była pierworódką
Niedoczynna93
Brunatne to może stara krew. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji846]Hej dziewczyny,
reklama
Cześć dziewczyny,
To mój pierwszy post tutaj i w ogóle na tym forum. Mam 34 lata, od początku roku staramy się z mężem o drugie dziecko (córka ma 7 i pół roku). Udało sie na chwilę w lutym i w maju, ale potrwało to z dzień lub dwa i koniec. Wcześniej w 2016r ciąża obumarla jakos koło 6tyg i miałam łyżeczkowanie.
5.08. (dzień przed lub po terminie, mam co 26-28 dni) zrobilam test, wyszla od razu wyraźna kreska i to po południu, następnego dnia rano powtórzyłam i była już mega gruba i ciemna. Zrobilam beta HCG, wynik 612, powtórzyłam po 48h i już 1552. 4 dni później 7983, trochę już ponad normę dla tego tygodnia. Mam nadzieję, ze to po prostu silny zarodek i dlatego wyskakuje ponad normę i tak szybko rośnie staram się nie wkręcać w zaśniady itd - z różnym skutkiem
No w każdym razie z wyliczeń wychodzi mi data urodzin 14.04.2020, 21 sierpnia idę na wizytę z USG i zobaczę co i jak.
Powodzenia dla Was!
Edit: dodaję zdjęcia testów (jak pisalam pierwszy dzień przed lub po terminie, ten ciemniejszy dzien później)
Edot
To mój pierwszy post tutaj i w ogóle na tym forum. Mam 34 lata, od początku roku staramy się z mężem o drugie dziecko (córka ma 7 i pół roku). Udało sie na chwilę w lutym i w maju, ale potrwało to z dzień lub dwa i koniec. Wcześniej w 2016r ciąża obumarla jakos koło 6tyg i miałam łyżeczkowanie.
5.08. (dzień przed lub po terminie, mam co 26-28 dni) zrobilam test, wyszla od razu wyraźna kreska i to po południu, następnego dnia rano powtórzyłam i była już mega gruba i ciemna. Zrobilam beta HCG, wynik 612, powtórzyłam po 48h i już 1552. 4 dni później 7983, trochę już ponad normę dla tego tygodnia. Mam nadzieję, ze to po prostu silny zarodek i dlatego wyskakuje ponad normę i tak szybko rośnie staram się nie wkręcać w zaśniady itd - z różnym skutkiem
No w każdym razie z wyliczeń wychodzi mi data urodzin 14.04.2020, 21 sierpnia idę na wizytę z USG i zobaczę co i jak.
Powodzenia dla Was!
Edit: dodaję zdjęcia testów (jak pisalam pierwszy dzień przed lub po terminie, ten ciemniejszy dzien później)
Edot
Ostatnia edycja: