Nieraz takie testy oznaczają podobno ciążę biochemicznaTe mogą już coś znaczyć, bo kreski są zaróżowione i widoczne gołym okiem.
reklama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli, niektóre testy pokazują już kreski 6 dni po zapłodnieniu chociaż nie są to jakieś mega mocne. Wiadomo... Beta musi podbić do góry [emoji846]Nieraz takie testy oznaczają podobno ciążę biochemiczna
Dżasta92
Wątpię żeby tak mocne kredki tyle czasu przed okresem oznaczały ciążę biochemiczną...Nieraz takie testy oznaczają podobno ciążę biochemiczna
Dzasta chciałabym bardzo żeby te kreski oznaczaly jednak normalna ciążę dwie wcześniejsze ciążę czyli 15 i 10 lat temu były objawy a teraz tylko piersi jak na okresWątpię żeby tak mocne kredki tyle czasu przed okresem oznaczały ciążę biochemiczną...
Niedoczynna93
Kochana, ja w ogóle nie miałam PMS przed okresem który nie przyszedł więc wszystko możliwe. Na objawy przyjdzie jeszcze czas. Nie musi być książkowo. Mi objawy solidne przyszły dopiero kilka dni temu. Mega mdłości cały dzień a piersi raz mocno bolą i nieraz robią sobie przerwę i nie czuję wcale. Przed miesiączką tylko lekko bolało. Mówię sobie "Dziwne, zawsze szalałam ze złości tydzień przed" no i wyczytałam w necie, że brak PMS też może oznaczać ciążę. Łagodna jak owieczka do dnia dzisiejszego.Dzasta chciałabym bardzo żeby te kreski oznaczaly jednak normalna ciążę dwie wcześniejsze ciążę czyli 15 i 10 lat temu były objawy a teraz tylko piersi jak na okres
Niedoczynna93
Kują, więzadła się rozciągają [emoji846]Kochane Was też tak kują jajniki mnie wczoraj lewy a dzisiaj prawy czasami zakuje ... Jakby mała szpileczka od środka ktoś mnie dźgnął... Nie mam plamien ani skurczy przy tym
Dżasta92
Ja się trochę zmartwiłam jestem teraz taka przewrażliwiona po stracie... Od wczoraj tak mam. Nagle i tak wyraźnie to czuć. Nie pamiętam czy przy synku to miałamKują, więzadła się rozciągają [emoji846]
Najeczka
To całkowicie normalneJa się trochę zmartwiłam jestem teraz taka przewrażliwiona po stracie... Od wczoraj tak mam. Nagle i tak wyraźnie to czuć. Nie pamiętam czy przy synku to miałam
reklama
Niedoczynna93
Każda ciąża jest inna. To normalne kłucia. Te nienormalne bóle to byłyby na środku podbrzusza + krwawienia. Ja kilka dni temu miałam skurcz jak na miesiączkę po lewej i wszystko jest dobrze. Dziś rano też po lewej skurcz taki sam trwający z 30 sekund i nic się nie dzieje. Różne bóle mogą się pojawiać tylko trzeba reagować na te silne z plamieniami czy krwawieniem.Ja się trochę zmartwiłam jestem teraz taka przewrażliwiona po stracie... Od wczoraj tak mam. Nagle i tak wyraźnie to czuć. Nie pamiętam czy przy synku to miałam