reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Acha Olcia powiem Ci ze troszke ulga jest jak mija "TA DATA" ale i tak sa obawy dalej u mnie juz miesiac minal lonad jak wdtedy a mysli i tak atakuja czasem . Chyba forum otwarte nasze hehe okupujemy tylko my dwie . Co slychac na tym zamkbietym ?
Nie mam więcej dzieci oprócz Kornelki, dziś to już mam lekką depresję bo do tej pory jeździłam do małej codziennie na cmentarz... to mnie zawsze uspokajało A dziś już jest 3 dzień jak nie byłam, Ehhh no ale staram się myśleć że malutka wie że mama jest w szpitalu dla dobra jej braciszka, niby wiedziałam o tym szpitalu dawno ze będę musiała poleżeć przez te tyg, próbowałam się nastawić do tego że nie będę u mojej niuni tyle czasu ale nadal jest ciężko... chociaż wiem że muszę wytrzymać.

reklama
Ja mam Piotrusia przy sobie , ze wzgledu ze jestem za granica i stalo sie to tytaj skremowalismy go i mam urne w donku ... Modlic sie do niej/ za niA mozesz rowniez w szpitalu :) a masz zdjecie jej?

aaha, no to przepraszam w takim razie nie skojarzylam tego posta gdzie się żegna :)
jeśli ja to tak uraziło, to może i lepiej ze zrobiła sobie przerwę :) nie ma co się ciśnieniować na święta.

ale trzeba brać poprawkę na to że nie wszyscy muszą się z nami zgadzać, no życie ;) świat byłby nudny! :p
Ehh. Oczywiście, że każdy może mieć własne zdanie, bardzo to cenię. Ale zrobienie ze mnie wyrodnej i nieodpowiedzialnej matki, która śmie nic nie łykać w ciąży i że moje dzieci tylko fartem są całe i zdrowe oraz inne farmazony uważałam za przegięcie... Dla mnie to nie była pierdoła, bo tylko ja wiem ile czasu i poświęceń mnie kosztuje, aby moje dzieci były jak najzdrowsze i jak najlepiej się rozwijały. Nie kompletnie obca mi osoba.
I tak, musiałam trochę nabrać dystansu, bo znam siebie i wiem, że mogłabym napisać o słowo za dużo...
Ale mniejsza już o to.

@Donata83 i @Olciakkk trzymam za Was kciuki! Teraz już musi być dobrze. Moja przyjaciółka urodziła martwego synka w 40tc. Przy drugiej ciąży już bardziej na nią uważali. Leżała w szpitalu z 2 miesiące wcześniej. Jak zaczęła się akcja porodowa i szybko spadło tętno dziecka to od razu cc i Córeczka ma już 2 lata. Kilka dni temu urodziła Synka sn w 31tc, też cały i zdrowy, tylko jeszcze trochę musi w inkubatorze poleżeć. Po przejściach już inaczej patrzą na ciężarną. Już coraz bliżej bezpiecznego porodu :)

Życzę Wam pogodnych, rodzinnych i przede wszystkim zdrowych Świąt! :)

@Mujer no i masz rację, lepiej odpocząć aniżeli się denerwować tak jak mówiłam.
ja już nie bardzo kojarzę co do słowa ktore były wtedy wypowiedziane. napewno nie kojarzę żeby były takie zarzuty w stosunku którejkolwiek dziewczyny rzucane, no ale można odbierać różnie. tak samo jak i można sformułować swoje wypowiedzi w taki sposób aby ta druga osoba się nie urazila. i myślę że byłoby ok ;)

w każdym razie spokojnych świąt życzę, fajnie że jesteś bo już się zastanawiać zaczelysmy :)
przy okazji mamy zamknięty wątek już, nie wiem czy widziałaś

Dziewczyny czy któraś z was aplikowała bądź aplikuje gynalgin ? Czy tez po tym macie takie okropne żółte brudzenie ?

Ehh. Oczywiście, że każdy może mieć własne zdanie, bardzo to cenię. Ale zrobienie ze mnie wyrodnej i nieodpowiedzialnej matki, która śmie nic nie łykać w ciąży i że moje dzieci tylko fartem są całe i zdrowe oraz inne farmazony uważałam za przegięcie... Dla mnie to nie była pierdoła, bo tylko ja wiem ile czasu i poświęceń mnie kosztuje, aby moje dzieci były jak najzdrowsze i jak najlepiej się rozwijały. Nie kompletnie obca mi osoba.
I tak, musiałam trochę nabrać dystansu, bo znam siebie i wiem, że mogłabym napisać o słowo za dużo...
Ale mniejsza już o to.

@Donata83 i @Olciakkk trzymam za Was kciuki! Teraz już musi być dobrze. Moja przyjaciółka urodziła martwego synka w 40tc. Przy drugiej ciąży już bardziej na nią uważali. Leżała w szpitalu z 2 miesiące wcześniej. Jak zaczęła się akcja porodowa i szybko spadło tętno dziecka to od razu cc i Córeczka ma już 2 lata. Kilka dni temu urodziła Synka sn w 31tc, też cały i zdrowy, tylko jeszcze trochę musi w inkubatorze poleżeć. Po przejściach już inaczej patrzą na ciężarną. Już coraz bliżej bezpiecznego porodu :)

Życzę Wam pogodnych, rodzinnych i przede wszystkim zdrowych Świąt! :)
Fajnie ze sie odezwalas:) tyle nieszczęść sie dzieje ze jednak dobrze wiedzieć ze tylko chcialas odetchnąć ale wszystko u Was w porządku
Również życzę ciepłych i radosnych Świąt w otoczeniu najbliższych:)

@Mujer no i masz rację, lepiej odpocząć aniżeli się denerwować tak jak mówiłam.
ja już nie bardzo kojarzę co do słowa ktore były wtedy wypowiedziane. napewno nie kojarzę żeby były takie zarzuty w stosunku którejkolwiek dziewczyny rzucane, no ale można odbierać różnie. tak samo jak i można sformułować swoje wypowiedzi w taki sposób aby ta druga osoba się nie urazila. i myślę że byłoby ok ;)

w każdym razie spokojnych świąt życzę, fajnie że jesteś bo już się zastanawiać zaczelysmy :)
przy okazji mamy zamknięty wątek już, nie wiem czy widziałaś
Niefajne w tym było to że w sporej części to była moja opinia a przypisano wszystko @Mujer... więc napewno było to dla niej krzywdzące.
Tak czy siak Mujer fajnie że jesteś i że u was wszystko dobrze...

Ja próbuje ogarnąć co mogę przed świętami więc tak tylko zerkam na forum w trakcie usypiania dzieci. Na szczęście biegunka przeszła po 2 dniach i panny dalej rozrabiaja na całego...
W dodatku są tak przyklejone do taty że nie mam pożytku z męża. Nawet jak wyjdzie wynieść śmieci to lament na cały dom... Tata jest lekiem na całe zło świata... plus tego taki że mam wolne ręce i mogę co nieco ogarnąć przed świętami. Aczkolwiek robi się już ciężko.

Z Okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Pragnę Przesłać Wam życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem, spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Wam aby odbyły się w spokoju , radosci i wśród rodziny, przyjaciół, oraz wszystkich bliskich dla Was, dajac radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok. Zeby był lepszy niz ten , co właśnie mija. WESOŁYCH ŚWIĄT CIĘŻARÓWKI [emoji8]

reklama
Dziękuję, Dziewczyny! :) Odezwę się po Świętach. Na czas Świąt nie wchodzę na neta :)
Miłego dnia! Nie przepracujcie się. My jesteśmy trochę u Teściowej, trochę u mojej babci, więc nie mam dużo roboty ;)

Do góry