reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Nie wiem czy o ten kamper chodzi, ale na facebooku Łowcy okazji pisali że jakieś dwie promocje się nakladaly bodajże w carrfurze i chyba za 170zl był...

Magnezu można nawet 6 tablwziąść, ja po nogach zaraz czuje , że mi brak

Miałam pisać, że to pewnie karetka, ale mnie uprzedziłaś. W kefurze często się promocje wykluczają, mam kartę i śledzę kupony. Ale kupiłam kiedyś w super cenie konia Barbie za mniej niż 300 zł, a to rzadkość. Zestawy lego i inne fajne zabawki o wiele taniej niż w sieci. Więc warto śledzić.

Roczek ma tez za niedługo, to będę potrzebowała jeszcze drugi prezent ;) to mój chrześniak, co prawda nie specjalnie utrzymuje kontakt z jego rodzicami, no ale dziecko nie jest temu winne.

Traktor Dumel któraś polecała, potwierdzam, że jest fajny ze zwierzątkami. Takiemu małemu dziecku możesz kupować co uważasz za fajne, jest naprawdę duży wybór fajnych zabawek. Dopiero później się zaczynają zachcianki i już lekko nie jest.

Znowu zaczynam sie zamartwiac, denerwowac ehhh boli mnie to spojenie ledwo sie turlam i doszedl do tego jeszcze bol jak na okres (miewacie to jeszcze?) I wisienka na torcie wymiotki :/ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje, czytam ze czujecie sie super i zazdroszcze. :(:(:(
Bóle jak na @ czułam tylko w dzień spodziewanej miesiączki, która się nie pojawiła i później nigdy. Dopiero przy porodzie. Masz już spory brzuch i pewnie przez to są różne dolegliwości, ucisk itd. Mnie też już zaczynają boleć plecy, brzuch po bokach. Ale u ciebie pierwsza ciąża, u mnie trzecia, więc organizm bardziej zahartowany, już zna ten stan. Naprawdę dużo z tych ciążowych dolegliwości to norma, kłucie, ciągnięcie, bóle pleców, w końcu zmienia się również postawa ciała. Co do spojenia nie znam się, chyba też mnie trochę bolało, o ile dobrze pamiętam, ale pod koniec ciąży. Lepiej mieć rękę na pulsie, dodatkowa wizyta jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Kiedy masz najbliższą wizytę?

reklama
Miałam pisać, że to pewnie karetka, ale mnie uprzedziłaś. W kefurze często się promocje wykluczają, mam kartę i śledzę kupony. Ale kupiłam kiedyś w super cenie konia Barbie za mniej niż 300 zł, a to rzadkość. Zestawy lego i inne fajne zabawki o wiele taniej niż w sieci. Więc warto śledzić.

Traktor Dumel któraś polecała, potwierdzam, że jest fajny ze zwierzątkami. Takiemu małemu dziecku możesz kupować co uważasz za fajne, jest naprawdę duży wybór fajnych zabawek. Dopiero później się zaczynają zachcianki i już lekko nie jest.

Bóle jak na @ czułam tylko w dzień spodziewanej miesiączki, która się nie pojawiła i później nigdy. Dopiero przy porodzie. Masz już spory brzuch i pewnie przez to są różne dolegliwości, ucisk itd. Mnie też już zaczynają boleć plecy, brzuch po bokach. Ale u ciebie pierwsza ciąża, u mnie trzecia, więc organizm bardziej zahartowany, już zna ten stan. Naprawdę dużo z tych ciążowych dolegliwości to norma, kłucie, ciągnięcie, bóle pleców, w końcu zmienia się również postawa ciała. Co do spojenia nie znam się, chyba też mnie trochę bolało, o ile dobrze pamiętam, ale pod koniec ciąży. Lepiej mieć rękę na pulsie, dodatkowa wizyta jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Kiedy masz najbliższą wizytę?

To mnie na @ bolalo do 12 tygodnia, pozniej znowu kilka razy. Lekarz kazal wtedy sie pojawiac. Teraz w czwartek ide do innego na polowkowe, jestem 250km od domu.

To mnie na @ bolalo do 12 tygodnia, pozniej znowu kilka razy. Lekarz kazal wtedy sie pojawiac. Teraz w czwartek ide do innego na polowkowe, jestem 250km od domu.
Dobrze, że w czwartek wizyta. Dziewczyny nie musi nic boleć przy skracaniu szyjki. Mnie nic nie bolało, dowiadywałam się na zwykłej wizycie przypadkiem, że coś się dzieje z szyjką. Ciekawe jak będzie teraz u mnie.

Dobrze, że w czwartek wizyta. Dziewczyny nie musi nic boleć przy skracaniu szyjki. Mnie nic nie bolało, dowiadywałam się na zwykłej wizycie przypadkiem, że coś się dzieje z szyjką. Ciekawe jak będzie teraz u mnie.

Mialam badanie 2 tygodnie temu i nic nie mowila, zeby cos z szyjka bylo. Z dzieckiem tez bylo dobrze, wiec trzymam sie tej mysli, ze teraz tez tak bedzie.

W czwartek. W ppniedzialek ide zrobic badanie moczu i krwi. Jak chce mi sie sikac to tez boli, a po przestaje. Moze dziecko na nim siedzi.
Mam tak samo z tym bolem. Na pewno na wizycie beda dobre wiesci.

A ja sie zastanawiam, czy mam otarcia w miejscach intymnych, czy to juz grzybica sie przyplatala, bo piecze :( masc clotrimazolum jest bezpieczna, prawda?

Do dolegliwości dopisuje ze odnkilku dni jak zasypiam na lewym boku, nieważne czy z bananem między nogami czy bez to budzę się ze strasznym bólem kolana a dzisiaj czułam do tego tez takie promieniowanie w udzie. Rozruszanie nic nie daje, dopiero przewrócenie na prawy bok. Nie wiem czy jakiś ucisk na nerw czy co, ale nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego

To ja też się pożale jak już wszyscy to wszyscy...[emoji6]
U mnie plecy siadają. Mam dyskopatie i jak mi macica naciska na kręgosłup to nieźle mi się daje we znaki... ostatnio od 2 dni mam taki ból pleców że chętnie nie wychodzilabym z łóżka. A czasem jak maleństwo przytuli się do kręgosłupa to i na nogę nie mogę stanąć a wtedy to mega ból jest...

To ja też się pożale jak już wszyscy to wszyscy...[emoji6]
U mnie plecy siadają. Mam dyskopatie i jak mi macica naciska na kręgosłup to nieźle mi się daje we znaki... ostatnio od 2 dni mam taki ból pleców że chętnie nie wychodzilabym z łóżka. A czasem jak maleństwo przytuli się do kręgosłupa to i na nogę nie mogę stanąć a wtedy to mega ból jest...

Mnie boli w krzyżu, ale w sumie bolało mnie już przed ciaza, teraz po prostu boli bardziej ;) czasem jak wstanę to zanim rozchodze ten ból to idę jak staruszka. Myśle, ze po nowym roku wybiorę się do fizjoterapeutki. Koleżanka, która niedawno urodziła powiedziała, ze ona bardzo żałuje, ze nie poszła w czasie ciąży, bo naprawdę nie ma się po co męczyć.

reklama
Do góry