Nie wiem czy o ten kamper chodzi, ale na facebooku Łowcy okazji pisali że jakieś dwie promocje się nakladaly bodajże w carrfurze i chyba za 170zl był...
Magnezu można nawet 6 tablwziąść, ja po nogach zaraz czuje , że mi brak
Miałam pisać, że to pewnie karetka, ale mnie uprzedziłaś. W kefurze często się promocje wykluczają, mam kartę i śledzę kupony. Ale kupiłam kiedyś w super cenie konia Barbie za mniej niż 300 zł, a to rzadkość. Zestawy lego i inne fajne zabawki o wiele taniej niż w sieci. Więc warto śledzić.
Roczek ma tez za niedługo, to będę potrzebowała jeszcze drugi prezent to mój chrześniak, co prawda nie specjalnie utrzymuje kontakt z jego rodzicami, no ale dziecko nie jest temu winne.
Traktor Dumel któraś polecała, potwierdzam, że jest fajny ze zwierzątkami. Takiemu małemu dziecku możesz kupować co uważasz za fajne, jest naprawdę duży wybór fajnych zabawek. Dopiero później się zaczynają zachcianki i już lekko nie jest.
Bóle jak na @ czułam tylko w dzień spodziewanej miesiączki, która się nie pojawiła i później nigdy. Dopiero przy porodzie. Masz już spory brzuch i pewnie przez to są różne dolegliwości, ucisk itd. Mnie też już zaczynają boleć plecy, brzuch po bokach. Ale u ciebie pierwsza ciąża, u mnie trzecia, więc organizm bardziej zahartowany, już zna ten stan. Naprawdę dużo z tych ciążowych dolegliwości to norma, kłucie, ciągnięcie, bóle pleców, w końcu zmienia się również postawa ciała. Co do spojenia nie znam się, chyba też mnie trochę bolało, o ile dobrze pamiętam, ale pod koniec ciąży. Lepiej mieć rękę na pulsie, dodatkowa wizyta jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Kiedy masz najbliższą wizytę?Znowu zaczynam sie zamartwiac, denerwowac ehhh boli mnie to spojenie ledwo sie turlam i doszedl do tego jeszcze bol jak na okres (miewacie to jeszcze?) I wisienka na torcie wymiotki :/ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje, czytam ze czujecie sie super i zazdroszcze.