reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Znowu zaczynam sie zamartwiac, denerwowac ehhh boli mnie to spojenie ledwo sie turlam i doszedl do tego jeszcze bol jak na okres (miewacie to jeszcze?) I wisienka na torcie wymiotki :/ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje, czytam ze czujecie sie super i zazdroszcze. :(:(:(

Też mnie dzisiaj bolał brzuch okresowo. Właśnie mężowi smęcę.

Moje lego bawią się od 11mż są.fajne zestawy typu lody czy ciasteczka. Pociąg z cyferkami i kilka inny są od 18mż. I wszystkie ze zwierzakami. Na początku można się bawić samymi zwierzętami. Zobacz traktor ze zwierzętami czy arke Noego firmy dumel. Fajne są na roczek. Teraz w biedronce mają ładne kolejki drewniane dla chłopców i klocki drewniane.
U nas zestaw duplo z lodem, ciastkami i tortem to hit. Pociąg z cyferkami testujemy z bb. Najwiekszym hitem jest kotek [emoji76] i to, ze w lokomotywie sie zamyka ludziki
[emoji23] [emoji23]

Oby sie nic z szyjka nie dzialo. Wiadomo ze wszystko sie przezyje dla takiego prezentu na koniec :)
Popieram może to być też nacisk na nerw. Odpocznij.
Ja dzisiaj młodego nieczulam cały dzień i też mi się lampka w głowie zapaliła. Ale mąż wrócił z pracy i młody się ruszył. Nie wiem czy dzieciaki w brzuchu słyszą ale mój na głos męża zawsze reaguje.
Także widzisz że psychika robi swoje ;) będzie dobrze.

W czwartek. W ppniedzialek ide zrobic badanie moczu i krwi. Jak chce mi sie sikac to tez boli, a po przestaje. Moze dziecko na nim siedzi.
Liczba przypomnij czy to polowkowe? Bo ja mam swoje w czwartek. I mam tak samo z pełnym pecherzem. Dlatego nawet jak mi się nie chce bardzo a dawno nie byłam to idę siku bo z pełnym pecherzem mi brzuch twardnieje i lekko boli.

reklama
Liczba przypomnij czy to polowkowe? Bo ja mam swoje w czwartek. I mam tak samo z pełnym pecherzem. Dlatego nawet jak mi się nie chce bardzo a dawno nie byłam to idę siku bo z pełnym pecherzem mi brzuch twardnieje i lekko boli.

Tak polowkowe, dzisiaj 21+4. Najgorzej jest w nocy, budze sie z bolem i z kazdym krokiem coraz gorzej do lazienki, a po super ulga.

Do góry