reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Grupe krwi musisz miec 2 razy zrobiona. Najlepiej w dwoch roznych labo . No chyba, ze juz masz ksiazeczke to nie
Dlaczego? Zawsze robiłam raz. A teraz wcale, powiedział że wystarczy ta z poprzedniego porodu.

Wizyty mam średnio co 4-5 tygodni. Nie widzę potrzeby częściej, szybko mi zlatuję.

Ja w te promocje średnio wierzę, często najpierw zawyżają, potem niby obniżają. Chyba, że widzę że coś naprawdę jest dużo tańsze.

Też nie wiem dlaczego lekarze tak bagatelizują posiewy.

Kupiłam wczoraj body w lidlu 50/56. M jak zobaczył, upierał się, że na pewno za małe. Powiedziałam mu, że dzieci takie małe się rodzą. Sam ważył 3kg ;)
Lidl ma zawyzona rozmiarówke więc myślę że nie będą za duże :)
Dziewczyny, powiedzcie mi jak często macie wizyty? Bo tak czytam, że czasem co tydzień lub dwa się zdarzają.
Ja najchętniej chodziłabym codziennie ;) ale moj lekarz mówi, że co 4 tygodnie.
Ja mam co miesiąc mniej więcej, chodzę prywatnie i moja gin uważa że nie ma potrzeby częściej.
Grupe krwi musisz miec 2 razy zrobiona. Najlepiej w dwoch roznych labo . No chyba, ze juz masz ksiazeczke to nie
Pierwsze słyszę, ja w pierwszej ciąży grupę krwi miałam zrobiona tylko raz i wpieta do karty ciąży a teraz w drugiej nawet nie kazała mi powtarzać tylko przepiela z tamtej.

Ja robiłam raz grupe krwi na poczatku ciąży. Kazał mi wyniki wpiąć do środka do książeczki, żeby jak otworzysz to od razu była widoczna grupa.

Kurde Wy kupujecie ciuszki a ja nawet nie wiem jaka płeć. Wczoraj byłam w Auchan i weszłam na dziecięce to mi sie niedobrze zrobiło i wyszłam. Jakoś mnie to wszystko wkurza. W sumie i tak jak się dowiem płci to planowałam kupować dopiero w styczniu. Jakoś się boję wcześniej coś kupić. Oglądam sobie łóżeczka, wózki ale się na nic nie decyduje. Boję się :(

Dlaczego? Zawsze robiłam raz. A teraz wcale, powiedział że wystarczy ta z poprzedniego porodu.

Wizyty mam średnio co 4-5 tygodni. Nie widzę potrzeby częściej, szybko mi zlatuję.

Ja w te promocje średnio wierzę, często najpierw zawyżają, potem niby obniżają. Chyba, że widzę że coś naprawdę jest dużo tańsze.

Pewnie jak w domu są dzieci, to czas mija szybciej :) a ja po tych 7 latach jakoś się niecierpliwie chociaż wydawało mi się, że cierpliwości i pokory już mnie ta niepłodność nauczyła...

Szczerze powiedziawszy to ja jestem zawiedziona tymi promocjami w tym roku, na styczniowych wyprzedazach moze cos wiecej bedzie.
Dokładnie. W h&M tylko 20 % i nic dodatkowo dla klubowiczów. A tak lubię ubrania od nich. Za to chciałam coś kupić na prezent w homeandyou bo mają na drugą rzecz 90% to kolejka jak nie wiem. Siostrę wysłałam ale mówi że nie ma czasu tyle stać ;)

reklama
Ja robiłam raz grupe krwi na poczatku ciąży. Kazał mi wyniki wpiąć do środka do książeczki, żeby jak otworzysz to od razu była widoczna grupa.

Kurde Wy kupujecie ciuszki a ja nawet nie wiem jaka płeć. Wczoraj byłam w Auchan i weszłam na dziecięce to mi sie niedobrze zrobiło i wyszłam. Jakoś mnie to wszystko wkurza. W sumie i tak jak się dowiem płci to planowałam kupować dopiero w styczniu. Jakoś się boję wcześniej coś kupić. Oglądam sobie łóżeczka, wózki ale się na nic nie decyduje. Boję się :(

Ja mam to samo czekam z niecierpliwością do 10 grudnia na połówkowe mam nadzieję że już będę wiedzieć :) też nic jeszcze nie mam i myślę zeby w styczniu zacząć coś kompletować ...
Jeszcze dodatkowo się tylko stresuje od wczoraj boli mnie krocze nie umiem tego opisać kiedyś mnie tylko kłuło ale w porównaniu do tego to nic a wizytę mam dopiero we wtorek ;(

Do góry