reklama
CoffeS
Fanka BB :)
Ja jestem z Trójmiasta [emoji4]Cześć dziewczynyl, jestem tu nowa
Poczytałam Was trochę i widze, ze duzo soebu Was dzieje i forum żyje
Czy jest tu może jakaś przyszła mama z Trójmiasta?
Czy ktoś jest po dwóch cesarkach i teraz ma moec trzecią?
@Magdalenams dokładnie.
najwyżej będę kasowala komentarze w formie odpowiedzi do posta
jak chcemy o coś dopytać apropo konkretnego dzieciaczka, terminu, wymiarów, czy pogratulować to piszmy tu na wątku odnosząc się do konkretnej osoby
najwyżej będę kasowala komentarze w formie odpowiedzi do posta
jak chcemy o coś dopytać apropo konkretnego dzieciaczka, terminu, wymiarów, czy pogratulować to piszmy tu na wątku odnosząc się do konkretnej osoby
Hej ja też termin na 20.04Ja z usg też mam termin na 17.04. a z miesiączki na 20.04.
Hej ja też termin na 20.04
Ja już zgłupiałam z tymi terminami...z OM jest 22.04, w karcie ciąży mam z pierwszego usg 21.04, a na genetycznych wyszło 17.04. Wczoraj z takiego szybkiego pomiaru główki znowu wyszedł 21...raczej celuje na poród po Wielkanocy
W pierwszych tygodniach zarodek rośnie u każdego tak samo. Czasem termin z OM jest błędny bo okazuje się że owulacja była wcześniej bądź później. Więc koryguje się datę porodu na usg z 1 trymestru. Potem już nic się nie zmienia bo dzieci różnie rosną.Ja już zgłupiałam z tymi terminami...z OM jest 22.04, w karcie ciąży mam z pierwszego usg 21.04, a na genetycznych wyszło 17.04. Wczoraj z takiego szybkiego pomiaru główki znowu wyszedł 21...raczej celuje na poród po Wielkanocy
W pierwszych tygodniach zarodek rośnie u każdego tak samo. Czasem termin z OM jest błędny bo okazuje się że owulacja była wcześniej bądź później. Więc koryguje się datę porodu na usg z 1 trymestru. Potem już nic się nie zmienia bo dzieci różnie rosną.
Akurat datę owulacji znam co do godziny, bo miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i monitoring. Czyli mam brać pod uwagę ta datę z karty ciąży?
Ja mam 160, i w zaczynałam z waga 86kg a teraz jest 79kg lekarka była w szoku jak na ostatniej wizycie weszłam na wagę ale mówiła że to dobrze jem normalnie tak jak przed ciążą. Bardzo smakują mi owoce to jedyna zmiana.Mam 162, dzisiaj ważyłam równe 90 kg.
Akurat datę owulacji znam co do godziny, bo miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i monitoring. Czyli mam brać pod uwagę ta datę z karty ciąży?
Moim zdaniem tak
reklama
Ja już zgłupiałam z tymi terminami...z OM jest 22.04, w karcie ciąży mam z pierwszego usg 21.04, a na genetycznych wyszło 17.04. Wczoraj z takiego szybkiego pomiaru główki znowu wyszedł 21...raczej celuje na poród po Wielkanocy
wydaje mi się że najważniejsza jest data z USG I trymestru
mimo że wiesz kiedy miałaś owulke, to zaskoczyć mogły chlopaczki równie dobrze w ten dzień, jak i 3/4 dni później...