O nie! Mogłaś to zachować dla siebie he he . Czym ja się teraz zapcham, muszę coś zjeść, ale nic nie zastąpi sałatki .A ja byłam dzisiaj na urodzinach chrzesniaka i pojadlam sałatki warzywnej... i właściwie wszystkiego pojadlam i to dużo
reklama
Chyba @Biegi93 miała mieć pierwsza polowkowe. Która dalej?
kurcze, może masz rację
obie dziewuszki chyba na początek kwietnia. nie wiem czy któraś miała te oficjalne polowkowe, ale jeśli tak to śmiało mogą otwierać wątek polowkowy
kitty89
Fanka BB :)
Z tego co pamiętam to @Biegi miałam już polowkowe. Można otwieraćkurcze, może masz rację
obie dziewuszki chyba na początek kwietnia. nie wiem czy któraś miała te oficjalne polowkowe, ale jeśli tak to śmiało mogą otwierać wątek polowkowy
Zapomniałam że mam w lodówce od mamy tylko muszę rozrobić z majonezemO nie! Mogłaś to zachować dla siebie he he . Czym ja się teraz zapcham, muszę coś zjeść, ale nic nie zastąpi sałatki .
kitty89
Ja wczoraj zrobiłam taka sałatkę a'la cezar z kurczakiem sałata lodowa pomidorem papryka w sosie czosnkowym i zjadłam cała miskę [emoji85] nie ma to jak obiecać sobie jeść fitZapomniałam że mam w lodówce od mamy tylko muszę rozrobić z majonezem
@motylek24 witamy
Wiola36
Początkująca w BB
Ooooo super! a z jakiego miasta ja z GdyniJa jestem z Trójmiasta [emoji4]
reklama
CoffeS
Gdańsk [emoji4]Ooooo super! a z jakiego miasta ja z Gdyni