N
Natuś_ka
Gość
Nie mogę pojąć ze nadal na tym etapie tracimy dziewczyny:/ Kasiu nie wiem co czujesz bo nigdy przez to nie przeszlam ale życzę zdrowia i siły w tym trudnym czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe moja dokładnie jest w tym samym miejscu co Twoja... miała być Helenka A ,(na usg wyszedł Aleksander gratuluję najważniejsze że wszystko jest z małym okJestem już po...i moja intuicja jest do d**y [emoji23] jest zdrowy SYNUŚ Leonard [emoji7] jestem przeszczwśliwa [emoji7]
Kolejny chlopak?Hehe moja dokładnie jest w tym samym miejscu co Twoja... miała być Helenka A ,(na usg wyszedł Aleksander gratuluję najważniejsze że wszystko jest z małym ok
Si facet jak nic .. widziałam na własne oczyKolejny chlopak?
Jejku Kasiu strasznie mi przykro [emoji22]Już serduszko nie bije jestem załamana
Najgorsze przede mną ten szpital w domu inaczej bo są dzieci a ja tam muszę siedzieć sama i przeżywać ...ehh ciężkie to wszystko ..Jejku Kasiu strasznie mi przykro [emoji22]
Wiem co czujesz, strata dziecka zawsze boli tak samo, bez względu czy najgorsze stało się w 8 tc czy w 25 tc, rana na sercu jest taka sama. [emoji22] Dziś moja córeczka skończyłaby 2 latka, straszny dzień ale Ja wierzę że jest teraz pięknym aniołkiem i spogląda na mnie z góry. Muszę w to wierzyć, bo bym oszalała.
Życzę Ci wiary w to że kiedyś będzie lepiej i siły która pozwoli przejść Ci przez ten trudny czas.
Najgorsze przede mną ten szpital w domu inaczej bo są dzieci a ja tam muszę siedzieć sama i przeżywać ...ehh ciężkie to wszystko ..