Jak się zwalcza nadciśnienie w ciąży? Lekami? I co grozi dziecku?Mujer i przy takiej glukozie nie robiłaś testu z obciążeniem glukoza . ? Ja znów w pierwszej ciąży zero problemów ...zdrowy chłopak. ... A w drugiej już gorzej się czułam i cukier był podwyższony ale dopiero po 20 tyg . A teraz się cała sypie najbardziej się martwię tym ciśnieniem ...
Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Po co się tak późno umówiłaś szalona kobietoAleż wspaniale!!!! Trzymaj kciuki za mnie wieczorem. Już chcę być po.
MartynaXI
Fanka BB :)
@delicious sama prawda... znam starszych ludzi zd, autyzmem i innymi chorobami... nie powiem to nie jest łatwe życie... opiekaowalam się nimi jako wolontariat jak byłam młodsza, prowadzone były w ośrodku codzienne warsztaty gotowania, majsterkowania, nauka samodzielności itp. Ludzie przesympatyczni, nie znają zawiści, mega szczerzy! Wazne aby zobaczyc jak Ci ludzie funkcjonuja! Jeśli trzeba by było zrobić amnio - też bym robiła bez wahania. Byłam do tego przygotowana w momencie podjęcia decyzji o kolejnym staraniu.
Anacoco
Fanka BB :)
Dziewczyny czy dostałyście skierowania na badania toxo, hcv, hiv ? bo ja jestem po wizycie i nic nie dostałam. Nawet nic nie wspomniał o prenatalnych. Normalnie jestem i w szoku i wkurzona. Chyba sam lekarz powinien mi wypisać co trzeba a nie żebym się upominała... Ja już nie wiem do kogo chodzić.
Chodzę na nfz i już w 5 albo 6 tygodniu te badania miałam zrobione. Dostałam skierowanie.Dziewczyny czy dostałyście skierowania na badania toxo, hcv, hiv ? bo ja jestem po wizycie i nic nie dostałam. Nawet nic nie wspomniał o prenatalnych. Normalnie jestem i w szoku i wkurzona. Chyba sam lekarz powinien mi wypisać co trzeba a nie żebym się upominała... Ja już nie wiem do kogo chodzić.
Ale kartę ciąży masz?Równo 11 tydzień, dlatego jestem w szoku, że wyszłam z niczym.
reklama