reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Mujer i przy takiej glukozie nie robiłaś testu z obciążeniem glukoza . ? Ja znów w pierwszej ciąży zero problemów ...zdrowy chłopak. ... A w drugiej już gorzej się czułam i cukier był podwyższony ale dopiero po 20 tyg . A teraz się cała sypie najbardziej się martwię tym ciśnieniem ...

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Jak się zwalcza nadciśnienie w ciąży? Lekami? I co grozi dziecku?

reklama
@delicious sama prawda... znam starszych ludzi zd, autyzmem i innymi chorobami... nie powiem to nie jest łatwe życie... opiekaowalam się nimi jako wolontariat jak byłam młodsza, prowadzone były w ośrodku codzienne warsztaty gotowania, majsterkowania, nauka samodzielności itp. Ludzie przesympatyczni, nie znają zawiści, mega szczerzy! Wazne aby zobaczyc jak Ci ludzie funkcjonuja! Jeśli trzeba by było zrobić amnio - też bym robiła bez wahania. Byłam do tego przygotowana w momencie podjęcia decyzji o kolejnym staraniu.

Dziewczyny czy dostałyście skierowania na badania toxo, hcv, hiv ? bo ja jestem po wizycie i nic nie dostałam. Nawet nic nie wspomniał o prenatalnych. Normalnie jestem i w szoku i wkurzona. Chyba sam lekarz powinien mi wypisać co trzeba a nie żebym się upominała... Ja już nie wiem do kogo chodzić.

Dziewczyny czy dostałyście skierowania na badania toxo, hcv, hiv ? bo ja jestem po wizycie i nic nie dostałam. Nawet nic nie wspomniał o prenatalnych. Normalnie jestem i w szoku i wkurzona. Chyba sam lekarz powinien mi wypisać co trzeba a nie żebym się upominała... Ja już nie wiem do kogo chodzić.
Chodzę na nfz i już w 5 albo 6 tygodniu te badania miałam zrobione. Dostałam skierowanie.

reklama
@Anacoco ojej. A masz kartę ciazy? Możesz iść do zwykłego rodzinnego i wpisze Ci skierowanie, ale tylko niektóre są refundowane. Jeśli chcesz możesz iść prywatnie do dobrego labo. Grupę krwi masz?

Do góry