porcelana
Fanka BB :)
Dzisiaj 7t3d. U mnie zarodek ok 2 mm.A ktory masz tydzien ciąży? Ja byłam w piatak i był to 7t1d i byl pecherzyk i cialko zolte. Sądziłam ze wiecej cos zobacze :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 7t3d. U mnie zarodek ok 2 mm.A ktory masz tydzien ciąży? Ja byłam w piatak i był to 7t1d i byl pecherzyk i cialko zolte. Sądziłam ze wiecej cos zobacze :/
Dzisiaj 7t3d. U mnie zarodek ok 2 mm.
Ściskam gorąco i wierzę, że za tydzień będzie już bijące maleńkie serduszko.Jestem już po wizycie. Myślałam, że wyjdę szczęśliwsza... Jest zarodek, ale serduszka jeszcze nie ma. Według USG ciąża młodsza o tydzień. Poza tym odkleja mi się kosmowka, czyli mam krwiaka i to dość dużego. Oprocz Luteiny dostałam Duphaston 2x dziennie. Mam się oszczędzać.
No nie powiem, że napelnila mnie ta wizyta optymizmem... Za tydzień kolejna.
A który to tydzień ciąży?Tak, ja miałam zazwyczaj długie i nieregularne cykle.
Czar prysl u mnie. Teraz żałuję, że nie pojechałam wcześniej na wizytę...
Na 90% owu była 9/10 sierpnia.A nie wiesz tak mniej więcej kiedy mogłaś mieć owulacje?
Nie wiem już co myśleć. Czuję podobny schemat co w maju...A który to tydzień ciąży?
- Już doczytałam - mogłaś mieć późno owulację więc Maleństwo może być młodsze niż wiek ciąży liczony wg OM.
Na 90% owu była 9/10 sierpnia.
To widzę, że mamy podobnie. Mnie też brzuch boli cały czas. Czuję się dużo gorzej niż w ciąży z synkiem. Teraz wciąż mdli i wiecznie głodna chodzę. U mnie pewnie wszystko potęguje ten duphaston, no ale trzeba brać to trzeba i tyle..
Ja się staram właśnie odstawić synka... Dzisiaj sukces bo ostatni raz pił o 5 rano [emoji23].
Dziewczyny jest tu jakaś mama po cc? Zastanawiam się czy to normalne, że mnie teraz tak blizna ciągnie. Pewnie panikuje, jak zwykle.
Ja musze tego mojego ginekologa zapytać jak mam w końcu liczyć te dni. [emoji23]Niby w kartę ciąży wpisał 18 kwietnia a maleństwo młodsze na usg o 4 dni i wychodzi 22.
Życzę udanych wizyt wszystkim wizytującym [emoji16]
Ja mam kolejną dopiero 19 kwietnia.
Jutro idę zrobić badania krwi. Biorę też młodego, już słyszę ten krzyk [emoji33].
Masz cykle rozchwiane spokojnie za tydzień napewno już będzie serduszko, a krwiak się wchłonie, masz leki postaraj się oszczędzać będzie wszystko dobrzeJestem już po wizycie. Myślałam, że wyjdę szczęśliwsza... Jest zarodek, ale serduszka jeszcze nie ma. Według USG ciąża młodsza o tydzień. Poza tym odkleja mi się kosmowka, czyli mam krwiaka i to dość dużego. Oprocz Luteiny dostałam Duphaston 2x dziennie. Mam się oszczędzać.
No nie powiem, że napelnila mnie ta wizyta optymizmem... Za tydzień kolejna.