reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Byłam dziś na wizycie 5 tyg i 3 dni jest pęcherzyk i echo zarodka wszystko na miejscu dołączam zdjęcie kropka.Kolejna wizyta 10 września mam porobić badania i założy mi kartę ciąży

Załączniki

• IMG_20180823_180946.jpg
    IMG_20180823_180946.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
Witajcie, również zostanę kwietniowa mama:) mój pierwszy dzień cyklu to 11 lipiec. W pamiętnym miesiącu przez pracę męża udało się za pierwszym razem jeden jedyny raz w cyklu :D a o dziecko staraliśmy się 2lata. 2 sierpnia miałam wizytę w klinice niepłodności dostałam zalecenia na badania oraz plan działania :) rowniez 2 sierpnia wracając do domu dziwnie zakołysało mnie w głowie. Wieczorem lekkie plamienia i zaaplikowany "śledź" z myślą szybciej przyjdzie miesiączka..która nie przyszła:) 4 sierpnia dziwne zachowania mojej osoby i dwie czerwone krechy z popołudniowego moczu:) miło mi u was gościć ! ;)

Witajcie, również zostanę kwietniowa mama:) mój pierwszy dzień cyklu to 11 lipiec. W pamiętnym miesiącu przez pracę męża udało się za pierwszym razem jeden jedyny raz w cyklu :D a o dziecko staraliśmy się 2lata. 2 sierpnia miałam wizytę w klinice niepłodności dostałam zalecenia na badania oraz plan działania :) rowniez 2 sierpnia wracając do domu dziwnie zakołysało mnie w głowie. Wieczorem lekkie plamienia i zaaplikowany "śledź" z myślą szybciej przyjdzie miesiączka..która nie przyszła:) 4 sierpnia dziwne zachowania mojej osoby i dwie czerwone krechy z popołudniowego moczu:) miło mi u was gościć ! ;)
Witaj i gratulacje [emoji4] skąd jesteś? Ile masz lat?

Dobra pytanie do tych które nie boli brzuch bo dla mnie to nowość w poprzedniej ciąży mnie pobolewal i teraz nie wiem jak to interpretować? To przez to że macica już "pamieta" poprzednia ciążę i jest też już trochę rozciagnieta czy jak ?
A te mamy które noszą swoje pociechy boli Was brzuch czy nie? Mnie nie boli (odpukac) czasem tylko zakłuje jak jest u Was? [emoji1]

reklama
Do góry