Ja też nie słuchałam.Skoro to robi to Ci powie, ze nie szkodzi. Pytam jakie jest Twoje zdanie. Mi wczoraj powiedziala, ze nie ma mowy o robieniu tego we wczesnej ciazy, bo to mogloby zabic dziecko. Dlatego teraz jestem ciekawa waszych opinii. Co lekarz to ''inna szkola'' i opinia. Jak pojde do nastepnego ciekawe co mi powie, ale ja juz po tym bym sie nie zgodzila tak sobie mysle. Nawet bym o tym nie pomyslala wczesniej
reklama
sandra1234
Fanka BB :)
Ten właśnie lekarz prowadził ciąże mojej cioci i znajomym i każda była zadowolona, dzieci zdrowe, także chyba nie będę miała oporów przed tym.Skoro to robi to Ci powie, ze nie szkodzi. Pytam jakie jest Twoje zdanie. Mi wczoraj powiedziala, ze nie ma mowy o robieniu tego we wczesnej ciazy, bo to mogloby zabic dziecko. Dlatego teraz jestem ciekawa waszych opinii. Co lekarz to ''inna szkola'' i opinia. Jak pojde do nastepnego ciekawe co mi powie, ale ja juz po tym bym sie nie zgodzila tak sobie mysle. Nawet bym o tym nie pomyslala wczesniej
Stokrotka112
Początkująca w BB
Proszę mnie dopisać Danusia 31 dziecko 3 termin z ostatniej miesiączki na 22 kwiecieńPróba kolejna
Link do: Kwietniowe mamy 2019
sandra1234
Ten właśnie lekarz prowadził ciąże mojej cioci i znajomym i każda była zadowolona, dzieci zdrowe, także chyba nie będę miała oporów przed tym.Skoro to robi to Ci powie, ze nie szkodzi. Pytam jakie jest Twoje zdanie. Mi wczoraj powiedziala, ze nie ma mowy o robieniu tego we wczesnej ciazy, bo to mogloby zabic dziecko. Dlatego teraz jestem ciekawa waszych opinii. Co lekarz to ''inna szkola'' i opinia. Jak pojde do nastepnego ciekawe co mi powie, ale ja juz po tym bym sie nie zgodzila tak sobie mysle. Nawet bym o tym nie pomyslala wczesniej
Ten właśnie lekarz prowadził ciąże mojej cioci i znajomym i każda była zadowolona, dzieci zdrowe, także chyba nie będę miała oporów przed tym.
Ok rozumiem
sandra1234
Mnie również możesz dopisać Sandra, 21 lat, pierwsze dziecko, termin według OM 16 kwiecieńProszę mnie dopisać Danusia 31 dziecko 3 termin z ostatniej miesiączki na 22 kwiecień
Stokrotka112
Początkująca w BB
Proszę bardzo Mnie dopisać Danusia 31 dziecko 3 termin z ostatniej miesiączki 22 kwiecieńI jak robimy z tą tabelką? Ja juz się dopisalam i mam zapisane jako pdf, jeśli ktoś chce to mogę podopisywac według tego co jest w wątku poznawczym i z wizyt żeby wiedzieć terminy porodow
Ps. Wielkie dzięki Joanna za poświęcenie czasu i zrobienie tabletki, oczywiście jak chcesz kontynuować Ty dopisywanie to śmiało
patuśka
Pamietam ze w obydwu ciazach mialam w 7 tyg puszczane na krotki moment, na pare sekund. Ale tym razem poprosze lekarza zeby sobie odpuscil. I tak usg bede miala tyle w 1 trymestrze ze chociaz dopplera niech nie puszczaSkoro to robi to Ci powie, ze nie szkodzi. Pytam jakie jest Twoje zdanie. Mi wczoraj powiedziala, ze nie ma mowy o robieniu tego we wczesnej ciazy, bo to mogloby zabic dziecko. Dlatego teraz jestem ciekawa waszych opinii. Co lekarz to ''inna szkola'' i opinia. Jak pojde do nastepnego ciekawe co mi powie, ale ja juz po tym bym sie nie zgodzila tak sobie mysle. Nawet bym o tym nie pomyslala wczesniej
Tyle kasy i bez usg, szok!Jestem po wizycie mega zła, okazało się, że Pani doktor nie ma usg (co mi nawet do głowy nie przyszło, zapisałam się na 03.09), więc ciąże mi potwierdziła na zasadzie 'ma Pani powiększoną macicę', zrobiła cytologię, zleciła wszystkie badania, kazała brać jod i magnez i nara. Nie pytała ani o objawy, ani o samopoczucie, ani nawet gdzie pracuję, żeby wiedzieć czy praca ciężka i warto dać L4. I za te 20 minut luksusu zapłaciłam 300 zł. Na pewno będę zmieniać lekarza.
Chyba najmłodsza tutaj jesteś .Ja skończę 21 we wrześniu
reklama
Pamietam ze w obydwu ciazach mialam w 7 tyg puszczane na krotki moment, na pare sekund. Ale tym razem poprosze lekarza zeby sobie odpuscil. I tak usg bede miala tyle w 1 trymestrze ze chociaz dopplera niech nie puszcza
Ja nikogo do niczego nie namawiam, ani nie chce straszyc, bo sama nie mam o tym pojecia. Sama bym nawet sie nie zastanawiala wczesniej gdyby mi lekarz zaproponowal, jednak teraz zaczelam o tym czytac.